Ti mit tennétek ha egy gyerekkori nagyon jó barátotokról megtudnátok, hogy "meleg"?
miért kellett idézőjelbe tenni? :D
amúgy nem tudom, gondolom támogatnám. bár el sem tudom képzelni, hogy nagyon jó barátról ne tudjak ilyet, mert mind a lány barátaim fiúügyeivel, mind a fiú barátaim csajügyeivel tisztában voltam 10 éves korunk óta, nálam ez beletartozik a nagyon jó barát fogalmába.
de pl. van olyan barátnőm, akit 15 éves korom óta ismerek, 17 évesen vallotta be, hogy meleg, és semmi nem változott.
"meleg" Lázas talán?
Amúgy semmit. Nem is értem ezeket a kérdéseket, mintha valakinek az emberi mivolta a szexuális preferenciájától függene!
Van még egy másik probléma is. Ez a barátom nemrég nekem vallotta be, hogy meleg amikor egy diszkóból hazafelé jövet szerelmet vallott nekem. Mivel én nem vagyok meleg a közeledését elutasítottam és közöltem vele, hogy ezzel ne is próbálkozzon. Felajánlottam neki, hogy a barátságunkat ez a dolog nem érinti. (nem az szerint választom meg az ismerősöket - barátokat, hogy azok melegek, leszbikusak-e vagy sem) Körülbelül 2 hétig ez a dolog nem is került szóba viszont pár napja elkezdet "udvarolni" szerelmes jellegű SMS-eket küld sőt nemrég mikor felmentem hozzá filmet nézni tapizni kezdet majd nyakon puszilt amit azonnal elutasítottam.
Nem tudom mit tegyek - nem érti meg, hogy nem vagyok meleg viszont mint barátot nem akarom elveszíteni.
""viszont mint barátot nem akarom elveszíteni" de ezek szerint van benned meleg hajlam""
Nincs bennem meleg hajlam.
Elnézést a rossz fogalmazásért.
Az évek óta tartó barátságunknak nem szeretnék véget vetni.
Egyébként annak ellenére "udvarol" nekem, hogy tudja, kapcsolatban élek és a lányom nemrég töltötte be az ötödik életévét.
miért mész fel hozzá filmet nézni mikor tudod h szerelmes beléd? hetero viszonzatlan szerelmeknél is figyelembe veszi az ember a másik érzéseit és nem kelt hamis reményt, nem? lehet, hogy ezt jelzésnek vette?
és ha ez így van, szerintem egyelőre nem kéne erőltetnetek a barátságot sem. mindkettőtöknek rossz lesz.
amúgy pont ebben a pillanatban láttam erről egy postot erről 9gagen :)
""miért mész fel hozzá filmet nézni mikor tudod h szerelmes beléd?""
Azért mentem fel hozzá,(a filmnézés csak ürügy volt) hogy tisztázzam vele - ne küldjön többet szerelmes jellegű SMS-eket. Erre átölelt és nyakon puszilt. Az élettársam még nem tud semmiről - attól félek egyszer véletlenül elolvas egy SMS-t és félreérti a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!