Mi lehet az oka annak, hogy az európaiak közel háromnegyede szerint az LMBTQ tagokat megilletik a házassághoz és az örökbefogadáshoz való jog?
#19 Hormonterápia?(ami amúgy pszichológusi, és pszichiáteri diadnózis után kezdhető csak el a mai Magyarországon) Plasztika? Hallottál te erről?
De képzeld már ez a szitut, bemegy a transz férfi (a az idióták/"jobbosok" kedvéért nő, aki férfinak képzeli magát) a kis szakállával a nők közé. Egyszerűen mindenki menjen abba az öltözőbe, amilyen neműnek érzi magát és amilyen neműnek néz ki. Ez a legegyszerűbb.
Vagy csináljunk olyat, hogy ne legyen nemekre bontott öltöző, hanem legyen egy sor szekrény a cuccoknak, meg jó sok egyszemélyes, zárható fülke. És akkor már amiatt se kell fóbiáskodni, hogy mi van, ha egy cisznemű meleg csávó lesi a fonnyadt sggeteket.
Amúgy picit side note, de nem értem mi a baja egyeseknek a gendersemleges mosdó/öltöző kifejezéssel. Ez a gyakorlatban lényegében koedukált, csak van rá egy fancy kifejezés. Kajak van olyan magát jobbosnak valló idióta, aki szerint teljesen valid ezen vetyengeni? Annyira baszurd, hogy valakit az zavar, hogy a férfi, meg nőin kívül ott van egy harmadik budi, ami tul.képp koedukált. Mármint láttam olyat, hogy azt mondja valaki, hogy feleslegesen foglalja a helyet, és ez kbaszás a fenntartóval szemben, de akkor ennyi erővel az is helypocsékolás, meg kibszás, hogy külön férfi meg női retyó is van, amikor sokkal kevesebbet foglalna egy gendersemleges/koedukált. Ráadásul a mozgáskorlátozott mosdó is gendersemleges/koedukált. Azon miért nem nyávog senki, hogy ez mennyire felháborító, legyen abból is külön férfi meg női is.
Komolyan, vergőtik, csapkodja a valagát a földhöz valaki, hogy márpedig ne legyen egy harmadik budi, ha már annyira kellemetlen, bárhová is mennek a transzok, ahelyett, hogy örülne, hogy annál a budinál rövidebb a sor, meg ő is bemehet, hamarabb fektetheti a kábelt.
#18 Továbbra is csak a transznemű nőkön jár az agyad. Bár a transznemű férfis eset, amit írtam, az sokkal erősebb válaszhatást ad vissza. Whatever.
#19 Úgy szintén.
#20 Szörnyű dolog, hogy nem akarják az emberek, hogy a transznemű emberek negatív megkülönböztetésben részesüljenek pusztán azért, mert élni akarnak. Megoldás meg mindenre van. Az valóban szörnyű amit leírtál, de biztos vagyok benne, hogy kevés ember mer úgy öltözködni a transznemű nők közül, hogy látható legyen a gyári nemi szerve. Pusztán azért, mert az okozza a legnagyobb nemi diszfóriát a számukra, és maguk sem szeretnének tudni róla, nemhogy mások.
"Hormonterápia?(ami amúgy pszichológusi, és pszichiáteri diadnózis után kezdhető csak el a mai Magyarországon) Plasztika? Hallottál te erről?"
Persze, csak épp az esetek 99%-ában ugyanúgy egyértelműen látszik hogy az illető igazából milyen nemű, attól hogy ő másnak képzeli magát, mint ami, és ezért megpróbálta megváltoztatni a testét.
#23 De ez nem így működik.
Kezdjük ott, hogy én egy cisznemű nő vagyok, még csak nem is transz. HA én bemegyek a női öltözőbe és nyálcsorgatva bámulok mindenkit, zaklatom őket szexuálisan, az is egy kva nagy probléma lenne.
Másrészt, az, hogy nő legyél, nőként kell élned, nem pedig csak azt mondanod, mert kukkolni akarsz, meg zaklatni(amit egyébként ha nőnek születtél volna, se tehetnél meg). És mivel biológiailag nem vagy nő, egy ilyen kijelentést megelőz az, hogy nőnek nézel ki, dumáltál már erről több mentálhigiénés szakemberrel, esetleg elkezdted a hormonterápiát.
"Nem tudom, milyen újabb agybaj ez a "cisznemű""
Ez az LMBTQ-mozgalom egyik legújabb elnevezése azokra a normális nőkre és férfiakra, akik továbbra is azonosulnak azzal a nemmel, amivel születtek. Örülök neki, hogy ahelyett, hogy a "férfi" és a "nő" kifejezéseket csak azokra használhatnánk, akik annak születtek, inkább a normális többséget kezdik kategóriákba sorolni.
Én kedvelem a homoszexuálisokat, leszbikusokat és a biszexuálisokat, mindhárom "kategóriából" van ismerősöm és teljesen elfogadom őket, a légynek se tudnának ártani, azt se sajnálnám tőlük, hogy családot alapítsanak, mert jó emberek.
Az LMBTQ-nak viszont sose fogom elfogadni ezt a transz, cisznemű, nembináris meg egyéb életszerűtlen dolgait. Hagyjanak már engem békén, rám ne hivatkozzanak úgy, hogy cisznemű férfi vagyok, miközben egy transznemű férfi elvárja, hogy őt férfiként kezeljem. Csak úgy vagyok hajlandó hívni őket, hogy transznemű férfi. Ők NEM férfiak, sose voltak azok és sose lesznek azok, bármennyire is próbálkoznak. A biológia minden szabályt felülír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!