Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lehet az oka annak, hogy...

Mi lehet az oka annak, hogy az európaiak közel háromnegyede szerint az LMBTQ tagokat megilletik a házassághoz és az örökbefogadáshoz való jog?

Figyelt kérdés
[link]

2023. márc. 11. 13:34
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
92%

Nem annyira különcség ez. A homoszexualitás és a transzneműség két egészen máa dolog. Egy homoszexuális pontosan tisztában van azzal, ki is ő, minden tekintetben teljesen normális, csak épp a szexuális orientációjában tér el az átlagtól. De egy meleh férfi is férfi, egy meleg nő is nő. Egy transz viszont egyenesen másnak képzeli magát, mint ami valójában.

2023. márc. 11. 13:55
 12/64 A kérdező kommentje:

#9 Nem ezért csinaltak pár helyen gendersemleges mosdót?

Amin aztán a jobboldaliak kiakadtak.

2023. márc. 11. 14:04
 13/64 anonim ***** válasza:
92%

#12 Öltözőről volt szó.

Egyébként nem értem ezt a gendersemleges mosdó problémát. Az összes női mosdó az alapjában véve.

2023. márc. 11. 14:06
 14/64 anonim ***** válasza:
78%
nem értem a problémát, én férfiként szívesebben vetkőznék egy csapat meztelen nő között, mint egy csapat meztelen férfi között, de úgy látszik a konzervatívoknak az utóbbi jobban bejön 🤷
2023. márc. 11. 14:24
 15/64 anonim ***** válasza:
100%
Az euróbaiak nagyrésze normális. Én sem ítélem el a melegeket. Ha ő így boldogok akkor házasodjanak.
2023. márc. 11. 14:44
 16/64 anonim ***** válasza:
16%
#8 Egyértelmű: aki férfi, az a férfi öltözőbe menjen öltözni. Akkor is, ha nőnek képzeli magát.
2023. márc. 11. 15:11
 17/64 anonim ***** válasza:
73%

#16 Mi sem természetesebb, mint hogy bemegy egy nőnek kinéző személy öltözködni a férfi öltözőbe, ahol az öltözködés során megbámulják a férfiak, aztán vagy takargatják, vagy nem, ami erektálódik. Vagy a te logikáddal élve, a transznemű pasi (értsd a téves logikáddal: férfinek képzeli magát) szőrösen, arcszőrzettel, kigyúrt izomzattal menjen be a nők közé öltözködni, ahonnan a bent öltöző nők sikoltozva rohannak ki.

Teljesen életszerű.

2023. márc. 11. 15:38
 18/64 anonim ***** válasza:
21%
#17 Már eleve az nem normális, hogy egy férfi nőnek képzeli magát és beöltözik nőnek. Ettől függetlenül minden férfinak a férfi öltözőben van a helye.
2023. márc. 11. 15:47
 19/64 anonim ***** válasza:
9%

Ha egy férfi kisminkeli magát és női ruhát vesz fel, attól még nem fog nőnek kinézni. Ugyanúgy férfi marad, női ruhában.

2023. márc. 11. 15:53
 20/64 anonim ***** válasza:
9%

"#17 Már eleve az nem normális, hogy egy férfi nőnek képzeli magát és beöltözik nőnek. Ettől függetlenül minden férfinak a férfi öltözőben van a helye."

Régen mentális betegségként tartották ezt számon, nemi identitás zavar a konkrét elnevezése. Sajnos nemrég az LMBTQ-mozgalom kilobbizta, hogy ne legyen mentális betegség és már elvárják, hogy a társadalomnak kelljen alkalmazkodnia hozzájuk. És mint látható, nehezen, vagy szinte egyáltalán nem sikerül velük a békés együtt élés, még egy öltözőben is problémát tud okozni egy férfi nemi szervvel rendelkező transznemű nő jelenléte. Pláne akkor, ha az öltözőben egy kiskorú lány is tartózkodik éppen, amikor a transznemű nő átöltözik. Én biztos kizavarnám onnan.

2023. márc. 11. 15:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!