Miért reagált ennyire negatívan a Mi Hazánk párt arra a tényre, hogy Novák Katalin találkozott személyesen LMBTQ jogi képviselőkkel?
A Mi Hazánk képviselője, Dúró Dóra úgy fogta föl Novák Katalin személyes látogatását LMBTQ jogi képviselőkkel, mintha ez valami óriási probléma, bűn lenne. Alig hittem a fülemnek. Itt van a videó róla:
https://www.youtube.com/watch?v=d4S8kmRbtrQ
Szeretném megkérdezni, mi a problémája ezzel? Mit érdeli őt, hogy Novák Katalin a saját életével mihez kezd és milyen döntéseket hoz? Miért lepődött meg Novák Katalin tettén? Hiszen Novák Katalin maga mondta, hogy ő minden magyar embert képviselni szeretne, még az LMBTQ tagokat is. Mégis mi lett volna a helyes magatartás Dúró Dóra szerint? Nyíltan rekessze ki a társadalom bizonyos tagjait, mondván, ők nem "igazi magyarok"?
Duró is tudja,hogy novák gesztusa csak az eu hülyítése miatt van,propaganda az egész.
Neki ilyenkor a homofób elmebajával kell kitrárni a kaput az ilyenkor a nyájból elszökő szélsőséges kormánypártiak elött,akik észre sem veszik,hogy ugyanazon az udvaron bégetnek.
Minden csak a propagandán múlik ebben a sötét országban-ez leeshetne végre az ellenzéknek.
Próbáljunk már meg normális eszmecserét folytatni anélkül, hogy a homofóbiával vagy Istennel vádoljuk a másikat.
Semmi bajom a homoszexuálisokkal, nem tartom pedofilnak őket. Nekem az LMBTQ-val kapcsolatban az a legerősebb kritikám, hogy férfi nemi szervvel rendelkező transznemű nőt egyes országokban beengednek a női öltözőbe, és elvárják azt, hogy a társadalom a transzneműeket teljes értékű nőként/férfiként kezelje, miközben nem azok.
Ez NEM ÉLETSZERŰ. És képtelenek belátni az LMBTQ pártiak, hogy elfogadja a társadalom jelentős többsége a homoszexuálisokat, a leszbikusokat, a biszexuálisokat, de mindig is különcként fogják kezelni a transzneműeket és a nembináris neműeket. Utóbbi két csoportot már azzal vérig lehet sérteni, ha véletlenül nem olyan neműnek szólítod, mint aminek hiszi saját magát. Például egy nembináris nemű biológiai nemét tekintve nőre úgy hivatkozol, hogy "she", azonnal kezdődik a hiszti, és egyes munkahelyeken külföldön emiatt már ki is rúghatnak.
Nem vagyok homofób. De ezek szerint "transzfób" viszont igen, mert nem hiszek abban, hogy a transzneműeket a valódi nők és férfiak közé kellene besorolni.
#17 Milyen alapon kèred ki a normàlis eszmecserèt amimor azzal kezded, hogy mindenkit aki tàmogatja a szexuàlis kisebbsegeket vallàsi szektanak nevezel?
Nem tűnik fel, hogy te indìtottàl ezzel? Örülnèk ha erre először vàlaszolnàl.
"#17 Milyen alapon kèred ki a normàlis eszmecserèt amimor azzal kezded, hogy mindenkit aki tàmogatja a szexuàlis kisebbsegeket vallàsi szektanak nevezel?
Nem tűnik fel, hogy te indìtottàl ezzel? Örülnèk ha erre először vàlaszolnàl."
Válaszolok a kérdésedre most, hogy örülhess.
Egy szóval se állítottam, hogy a szexuális kisebbségek egyenlők egy vallási szektával. Az egyedüli dolog, amit állítottam, az az, hogy az LMBTQ-mozgalom tagjai egy vita során hasonló viselkedésmintákat mutatnak, mint a legvallásosabb konzervatívok. Van rengeteg olyan állításuk, aminek semmilyen valóságalapja nincsen, de aki kétségbe meri ezeket vonni, annak habzó szájjal esnek neki.
Szeretném alátámasztani az állításaimat, így a következő sorokat az alábbi LMBTQ-mozgalommal kapcsolatos honlapról szedett információkkal fogom alátámasztani:
"A transzfóbiának számtalan formája van. Kifejezésre lehet ezeket juttatni szándékosan és önkéntelenül is.
A különbségtétel képességének hiánya a meleg, leszbikus, queer és transz fogalmak között."
Ennyire elfogadnak minket, ha nem vagyunk kellően tájékozottak az LMBTQ-mozgalom által használt kifejezésekkel kapcsolatban, hogy rögtön a transzfóbok közé sorolnak minket.
"Azt gondolni a transzneműség rendben van, de közben kizárni transz emberrel való randizás lehetőségét."
Ezen állítás alapján szerintem már te is transzfób vagy az LMBTQ-mozgalom szerint. Én olyan nővel randizok, akit vonzónak találok. És szeretem a női nemi szervet, mint minden más heteroszexuális férfi. Csak akkor fogadhatom el a transzneműeket, ha le is fekszem velük? Ez nevetséges.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!