Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A nemzeti érzelműek miért...

A nemzeti érzelműek miért utálják a kommunistákat, mikor mindkét tábor fontosabbnak tartja a közösségi érdeket az egyéni érdeknél?

Figyelt kérdés
A liberálisok tartják fontosabbnak az egyéni értékeket, ezen logika alapján a nemzeti érzelműeknek nem a kommunistákkal kéne rivalizálniuk, hanem a liberálisokkal, és nem azért, mert Orbán ezt mondta, hanem elvek mentén. Sok hasonlóság van nemzeti és kommunista között. Én is inkább a közösségi érdek erősítésben hiszek, de nem vallom magam se kommunistának, se nemzetinek én nem szoktam ilyen jelzőkkel illetni magam, csak elveim vannak. Ahelyett, hogy egymásra köpködnének nem lenne jobb észre venni azt, hogy nincs olyan nagy égbe kiáltó különbség a két tábor között?
2023. márc. 9. 22:20
1 2
 11/13 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:

"7,8 Demokráciába nincs egy vezetö 8 évnél tovább nem kormányozhat törvény Amerikába is igy van."

Ja, és az a demokrácia hazája...

Mindegy, nézd ez egy késöbb hozzá rakott dolog, magának a demokráciának az a lényege hogy a nép akarat érvényesüljőn. Pontosabban az-é ami kifejti ezt, az az a szavazoké. Ha a szavazok ezt akarják, ez lesz.

"a törökök meg csorobak lesznek mint etiopia."

"Ja meg látom mi megy ahol nem váltják a vezetöt oroszok háburosdit játszanak"

Mint ha az elöbb emlitett amerika nem csinált volna ilyesmit meg állás nélkül az utobbi évszázadokban. Anyám, na ez az ami fáj.

Haver, az a 80%-os EU unflácio nem árt meg a törököknek annyira. A felük észre sem vette.

2023. márc. 10. 15:35
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerinted miért rakták hozá8 évnép nem lehet tovább biztos a magyar gyülölet meg soros miatt?
2023. márc. 10. 18:55
 13/13 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:

Ezt írd le légyszi újra.

Nem értem a kérdést.

2023. márc. 10. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!