Fideszesek, szerintetek ezek olyan műsorszámok, amiket korlátozni kéne a gyermekvédelmi törvénnyel?
KÉRLEK OLVASD EL!
Én mérsékelt baloldaliként részben megértem a gyermekvédelmi törvény létjogosultságát. Minden Fideszest vagy akár Mihazánkost meghallgatok, de kérem, maradjunk a kérdésemnél!!
Ez a kérdés arról szól, hogy belinkelek ide 3 zenei videóklippet, amelyekben férfiak erősen nőnek öltözve adnak elő, és el kéne dönteni, hogy te korlátoznád-e EZEKET a törvénnyel! Szerintem ezek valahogy nem tartoznak a drag queen vagy az LMBTQ kategóriába, a hozzáadott művészi érték olyan magas, hogy nem kéne az ilyet gyermekekre veszélyesként értékelni.
Az első egy elegánsabb előadás egy japán férfi zsenitől, aki erős sminket visel. https://www.youtube.com/watch?v=QF7z4s_y5PE
A második egy 80-as években népszerű disco dal volt. A frontember egy perfect nőimitátor. https://www.youtube.com/watch?v=0ZKNzs35GP8
A harmadik a legdurvább. Egy egész zenekar reneszánsz női kosztümben lép fel, mindenki férfi.
https://www.youtube.com/watch?v=CGKmeZ2kWko
Szóval ez a kérdés, ti ezeket korlátoznátok a gyermekvédelmi törvénnyel? Én zenei producernek készülök, és ismerek nőies vagy akár transznemű zenészeket is, és nagyon nem akarnám, ha a magyar álláspont az lenne, hogy az ilyen, színtiszta művészi előadásokat cenzúráznák Magyarországon, mert szerintem ezek nem tartoznak az LMBTQ propaganda kategóriába.
A tizes válaszoló kirakott egy linket, és azt mondta,
"Egy kutatás szerint az USA-ban a 13-17 év közöttiek majdnem az 1/5-e transzneműnek vallja magát. Szerinted mi az oka ennek a magas számnak?"
Ezután voltak válaszolók akik megpróbálták megmagyarázni miért nem probléma ez az arány. Most én is beszállnék.
Ez az 1/5 arány azért nem probléma mert nem valós, és a kutatás sehol nem állít ilyet. Az anyag ha jól emlékszem new york államban teszi a legmagasabbra a transz fiatalok arányát 3 százalékkal.
Ha tippelnem kéne, azt feltételezném a válaszoló a következő mondatot értette félre,
"Nearly one in five people who identify as transgender are ages 13-17."
Vagyis nem a fiatalok egyötöde transz, hanem a transzok egyötöde fiatal. Mintha azt keverném össze hogy a statisztikák szerint a repülőgéppilóták 97 százaléka férfi, én pedig rácsodálkoznék hogy eszerint majdnem minden férfi a világon pilóta.
A kutatás azon eredménye pedig hogy a fiatalok közt több a transznemű mint az idősebb korosztályokban, könnyedén magyarázható azzal hogy egyre többen érzik azt hogy felvállalhatják kik is ők valójában, és ez egy jó dolog. Amerikában ugyan ez volt mikor leszoktak arról hogy a gyerekeket jobbkezességre kényszerítsék, megugrott a bevallottan balkezesek arány, pedig nem lettek többen mint előtte voltak.
Elmebeteg világ.
A leírás után nem is kell a videókat látni. A zavarosság terjesztése csak káros lehet. Nem szabad a gyerekeket ilyesmivel megzavarni.
22.
A balkezesség CT vizsgálattal kimutatható. Nem csak "mondják", hogy balkezesek.baloldalasak, -lábasok, -szemesek. Az agy máshol-máshogyan működik. Fizikailag bizonyítható, ellentétben a mindenféle szexuális, képzelt devianciával.
Amikor "megugrott a balkezesek aránya", az nem "bevallottságtól" volt, hanem azért mert egybeesett a korábban a szüléskor elvesztett magzatok már életben maradó megnövekedett számával.
És a lakosság hány százalékán végeztek CT vizsgálatot? Mert ha megkérdezed valakitől hogy jobb- vagy balkezes-e, meg tudja mondani, szinte biztos nem a CT-je alapján. Ha van is módszer a tudományos kimutatásra, a balkezességet bemondásra mérik fel.
Mellesleg az izgalmi állapot ugyanúgy kimutatható, mely ezeknél a "képzelt" devianciáknál más ingerek hatására következik be.
A balkezeseknek pedig az aránya nőtt, nem csak a száma. Amit nem magyaráz a több életben maradt gyerek, hacsak nem azt állítod hogy a gyermekkori elhalálozás valamiért jobban érintette a balkezeseket.
Ellenben a tény hogy az elterjedésük azután következett be hogy megszűnt a megbélyegzésük, logikus. Ha megkérdezik,'melyik a kedvenc színed, de ha a kék akkor pofánverlek?', akkor senkinek nem a kék lesz a kedvence.
24
De igen a gyerekkori halálozás IS jobban érinti a balkezeseket. Meg magzatkorban is, meg felnőtkorban is, és rövedebb az életük.
Az "azután" nem azonos az AZÉRT-tel. Nincs ok-okozati kapcsolat, nem bizonyítható.
Azt meg nem kell "kérdezni", hogy valaki milyen kezes/lábas/szemes, mert nyilvánvaló. Még ha kétkezes/lábas/szemes, akkoris. Nem "bemondásra mérik fel", ez hülyeség.
Semmi köze ahhoz se, hogy hány %-on végeztek ct vizsgálatot. Azt sem tudja senki mondani, hogy balkezes/lábas/szemes, ha nem az, nem kell hozzá vizsgálat.
Az egyetlen dolog, ami ami befolyásokhatja/ta a statisztikát, az a balkezességen BELÜL, az az, hogy domináns balkezes-e vagy kétkezes-e valaki.
#23 a transzneműségnek is van biológiai alapján. Nem bemondásra megy. Egyrészt a magzati fejlődés során, az androgenizáció során különböző mennyiségű androgén éri a magzatot, akkor alakulhat ki, másrészt a transznemű embereknél az agy bizonyos nemre specifikus agyi struktúrák úgy alakulnak ki, mint a nem biológiai nem, tehát a társadalmi nemhez igazodva. Tehát az állításod hamis. Nézz utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!