Fideszesek, szerintetek ezek olyan műsorszámok, amiket korlátozni kéne a gyermekvédelmi törvénnyel?
KÉRLEK OLVASD EL!
Én mérsékelt baloldaliként részben megértem a gyermekvédelmi törvény létjogosultságát. Minden Fideszest vagy akár Mihazánkost meghallgatok, de kérem, maradjunk a kérdésemnél!!
Ez a kérdés arról szól, hogy belinkelek ide 3 zenei videóklippet, amelyekben férfiak erősen nőnek öltözve adnak elő, és el kéne dönteni, hogy te korlátoznád-e EZEKET a törvénnyel! Szerintem ezek valahogy nem tartoznak a drag queen vagy az LMBTQ kategóriába, a hozzáadott művészi érték olyan magas, hogy nem kéne az ilyet gyermekekre veszélyesként értékelni.
Az első egy elegánsabb előadás egy japán férfi zsenitől, aki erős sminket visel. https://www.youtube.com/watch?v=QF7z4s_y5PE
A második egy 80-as években népszerű disco dal volt. A frontember egy perfect nőimitátor. https://www.youtube.com/watch?v=0ZKNzs35GP8
A harmadik a legdurvább. Egy egész zenekar reneszánsz női kosztümben lép fel, mindenki férfi.
https://www.youtube.com/watch?v=CGKmeZ2kWko
Szóval ez a kérdés, ti ezeket korlátoznátok a gyermekvédelmi törvénnyel? Én zenei producernek készülök, és ismerek nőies vagy akár transznemű zenészeket is, és nagyon nem akarnám, ha a magyar álláspont az lenne, hogy az ilyen, színtiszta művészi előadásokat cenzúráznák Magyarországon, mert szerintem ezek nem tartoznak az LMBTQ propaganda kategóriába.
#10 "Egy kutatás szerint az USA-ban a 13-17 év közöttiek majdnem az 1/5-e transzneműnek vallja magát. Szerinted mi az oka ennek a magas számnak?"
Átfutottam a kutatás anyagát, nem csak a főoldalt olvastam. A transzneműséget szakmai terminológiaként használja, helyesen.
Semmi kivetnivalót nem látok az eredményekben, eddig is kb. ilyen eredményeket várt a szakma. Az emberek x jelenyős része nem 100% bináris, akármi mást is igyekeznek elhitetni a szakmában járatlanokkal a propagandisták.
Transzneműnek lenni nem azt jelenti, mint amit mára belénk vert a kormánypropaganda, nem kell hogy átműttesd magad hozzá. Ha van egy kis gender non-konfirmitásod, már akkor is odaszámolnak egy ilyen felmérésben.
Szerintem azért nagyobb a fiatalok között a nem-binaritást felvállalók száma, mert kevésbé félnek bevallani másoknak és maguknak is. Ha csak a szügyig keresztény Texas eredményeit megnézed, magad is erre a következtetésre juthatsz.
"Az emberek x jelenyős része nem 100% bináris, akármi mást is igyekeznek elhitetni a szakmában járatlanokkal a propagandisták.
Transzneműnek lenni nem azt jelenti, mint amit mára belénk vert a kormánypropaganda, nem kell hogy átműttesd magad hozzá. Ha van egy kis gender non-konfirmitásod, már akkor is odaszámolnak egy ilyen felmérésben."
Ha minden ötödik gyereknek gender non-konformitása van, az baromi magas.
"Szerintem azért nagyobb a fiatalok között a nem-binaritást felvállalók száma, mert kevésbé félnek bevallani másoknak és maguknak is."
Vagy mert ez dől mindenhonnan, de ha nem lenn szó róla, akkor eszükbe sem jutna, hogy nem binárisak.
Ezek nem gyerekek védelemről szolnak.
Ezek mind politikai húzások.
A baloldal hülyeségeit kihasználva azokat felnyagyitva politikai haszonszerző mozzanatok.
Mivel keletebb vagyunk,mint Brüszel konzervatívabban is nézzük a dolgokat. Enne megy ellen a fidesz és sokakat megnyere vele.
Engem is elborzaszt a baloldali "imádjunk mindekit aki valamiben más akár a saját kárunkra is" politika.
És valóban kell korlátozás de nem feltétlenül filmek zenék esetében
Ui:a 80évek beli diszco zene. Nem nő imitátor hanem massziv transzi. Volt férje.
Nem az van hogy csak a szülők dönthetnek a gyerekről?
Akkor mi a francért nem a szülő döntheti el hogy mit nézzen a gyerek?
Ja hogy nem az a cél hogy a gyereknek jobb legyen, hanem hogy hatalmon maradjon a fidesz...
"Ha minden ötödik gyereknek gender non-konformitása van, az baromi magas."
Egyébként nem, ez lényegesen természetesebb. Normális esetben az emberek nem szélsőségekben vannak, hanem valamilyen átmenetek.
Érdemes mondjuk megnézni ezt a kutatást, ami a UK-ben készült:
Vagy ezt a kutatást, ahol kifejezetten a test reakcióját figyelték meg:
"Vagy mert ez dől mindenhonnan, de ha nem lenn szó róla, akkor eszükbe sem jutna, hogy nem binárisak."
Az is dől mindenhonnan, hogy a gyerek tanuljon és a drog rossz, mégse tanul és a drogot is kipróbálja.
Ha tényleg mindenhonnan dőlne, akkor pont ellenkező hatást érne el, mivel a gyerekek pont lázadni akarnak.
Ha szerinted abnormális, hogy ilyen magas, akkor az max pont azért van, mert a konzervatívok tiltják ezerrel és minél jobban tiltják annál jobban fog tetszeni a gyerekeknek.
"Egyébként nem, ez lényegesen természetesebb. Normális esetben az emberek nem szélsőségekben vannak, hanem valamilyen átmenetek."
Hát ha szerinted az szélsőségnek számít, hogy valaki férfiként férfinak érzi magát, és meg sem fordul a fejében, hogy nő...
Szerintem ez a normális.
Átmenetek meg nincsenek. Van XX, meg van XY kromoszóma. Van fasz, meg van pina. Kímelj meg a hermafroditáktól, meg az egyéb kromoszóma rendellenességektől, amik érintik a populáció 0,1%-át.
"Az is dől mindenhonnan, hogy a gyerek tanuljon és a drog rossz, mégse tanul és a drogot is kipróbálja.
Ha tényleg mindenhonnan dőlne, akkor pont ellenkező hatást érne el, mivel a gyerekek pont lázadni akarnak."
Dehogy dől ez mindenhonnan. Épp ellenkezőleg. A tanulás, munka a csíráknak való, a teljesítmény nélküli celebek, influenszerek, bűnözők a menők. Gondolj arra, hogy milyen példaképeket állítanak a médiában. Drogos rapsztárok, insta modell-kurvák, éjjel-nappal budepestes semmirekellők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!