A kormány a gyermekvédelmi törvény szigorítása helyett, miért nem a pedagógusok erkölcsi kódexét szigorítja?
A gyermekvédelmi törvény, ami született, véleményem szerint, elegendő.Kvázi kitiltotta az iskolákból a homoszexuális propagandát.
Még mielőtt valaki azt mondja ilyen nem volt, be kell ismerniük, volt ilyen.Én még 2011-ben érettségiztem.Előtte nálunk is volt "tolerancia tréning", amit külsős szervezet tartott.Az lmbt fele, svéd kisebbség fele való érzékenyítésről (agymosásról) szólt.Persze, senki sem vette komolyan a diákok közül.
Inkább a pedagógusok erkölcsi kódexét kellene szigorítani és folyamatosan monitorozni a közösségi média tevékenységüket.
Amennyiben eltérő szexuális magatartásformákat támogat, vagy ahhoz köthető, mozgalmakat, szimbólumokat, akkor fegyelmi.Harmadik esetben meg szerződésbontás.A lényege,hogy lmbt aktivista ne dolgozhasson közoktatásban.
Ezáltal, csökkenthető a szexuális visszaélések, pedofil incidensek aránya és sokkal magasabb erkölcsi szintre emelkedne a közoktatás.
Miért kellene választani?
ha az szükséges akkor változtatni kell a törvényen IS és az etikai kódexen IS.
Nincs mit szigorítani a pedagógusok etikai kódexén.
Pedagógusnak/tanársegédnek eddig is tilos volt a rábízott tanítványokkal szexuális viszonyt folytatni.
A gyermekvédelmi törvényen kellene radikálisan szigorítani például az LMBTQ propagandát letöltendő börtönnel kellene büntetni.
Ja, persze. Szerintem tiltsuk meg a pedagógusoknak a tüntetést is. Ha helyette a tanításra koncentrálnának, és tényleg odatennék magukat, akkor kevesebb energiájuk maradna pedofilkodni.
Néhány tanár már bejelentette, hogy az idei érettségi idején nem vállal önkéntes túlmunkát. Vajon mivel fogják tölteni a fennmaradó időt? Én számítok diákmegrontós botrányokra.
[ma 13:05]: "(...) az LMBTQ propagandát letöltendő börtönnel kellene büntetni."
- Vagy inkább halálbüntetéssel (és azonnal kilépni az összes sorosbrüsszelista nemzetközi szerződésből, amiben "vállaltuk", vagyis inkább ránk kényszerítették a halálbüntetés eltörlését). Letöltendő börtön? Ugyan már! Látom, téged is elérzékenyítettek a kis szivárványkák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!