Hogy lehet az, hogy Gréczyt visszahívta és még mindig hatalomban tartja Gyurcsány, miközben ő az, aki teli szájjal nácizza meg erkölcsi hulladékozza Orbánt?
Gréczy volt az, akiről kikerült pár érdekes fotó, pl. ahogy kiélt hímtaggal fotózza magát a nőjének. Oké, nem egy ember csinál ilyet otthon, és a Fidesznek is van egy Borkaija és Szájere.
Csakhogy amíg Szájert és Borkait eltávolították a pártból és minden befolyásukat elvesztették, addig Ferenckirály VISSZAHÍVTA a recskást a pártba, ahol azóta is vezető pozíciót tölt be.
Ezt nem árul el sok mindent az ellenzék illetve a nemzeti oldal morális-erkölcsi értékéről, értékrendjéről?
https://www.youtube.com/watch?v=somL3O3cOYE
Nem az egész ellenzékről, hanem a DK-ról.
Az ellenzékről max azt árulja el, hogy nagyon rossz szövetségest fogtak.
Van ilyen.
"fotózza magát a nőjének"
Ja, hogy az egész csak a barátnőjének készült?!? 😆🤣
Valamiért mégis rá vagytok izgulva. Bár én nem ítélem el a hajlamaitokat.
"Ennyit a szeritned sokkal jobb ellenzéki pártokról."
Olyasmit nyomsz a számba amit nem állitottam...
Az hogy Gréczyt visszatette a politikába (ez most az én szubjektív véleményem), egy kitűnő fricska a fidesz felé, válaszul a Szájerre.
Mit csinált Szájer? Melegként írt egy egyértelműen melegellenes törvényt. Az álszentség netovábbja. Én ezt egyértelmű válasznak találom, "ha Ti is így játszatok, akkor Én is..."
Én ezt látom a dologban. A DK nem hiszem hogy leválthatja a fideszt valaha, de hülye az aki ezt várja el tőlük. Most végre csak saját magukért felelősek, és végre ezt látom rajtuk, hogy nem akarnak megfelelni se mszp-nek, se senkinek, járják a saját útjukat és nem kérnek engedélyt senkitől. Ha megáll másfélmilliónál a szavazójuk, akkor is értük vannak, és az ember legalább érzi, hogy tartozik valahova. Én így vagyok dk-s huszonévesen - nem gyurcsányista, csak dk-s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!