Mi a helyzet Magyarországon?
Figyelt kérdés
Kéne egy pár infó arról mi is van most Magyarországon. Tanítás, pénz, árak, áram, korrupció, EU, stb.
Arról kéne bővebb infó amit Majka az „Azt beszélik a városban” zenéjében elmond például. Köszönöm.
(Nem Magyarországon élek így sok mindent nem tudok, de kéne egy előadásra a suliba és neten nem találok sok mindent ami igaz is lenne + 2017-ben költöztünk azaz 11 éves voltam és akkor a politika volt az utolsó dolog ami érdekelt + ígérem nem vagyok troll, én sem vagyok oda Orbánért és tényleg csak suliba kell egy előadásra ahol egy ország mostani helyzetéről kell írni)
2023. márc. 2. 17:28
2/17 anonim válasza:
Az orvosi kamarát elkehetlenítette a kormány.
4/17 anonim válasza:
“ [link]
Melyik felállás hangzik jobban? Az EU 26. leggazdagabb országa (a 27.-ből), vagy a 2. legszegényebb ?
5/17 anonim válasza:
Viktor a szankciók ellen lázít, nem kellene, emberek halnak meg.
7/17 anonim válasza:
Áprilisban felülvizsgálják a gázárakat.
8/17 A kérdező kommentje:
6/ Németország
2023. márc. 2. 17:43
9/17 anonim válasza:
Mi a helyzet? Hát semmi extra, ma csülköt ebédeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!