Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most kajak átált nyugat...

Most kajak átált nyugat pártira a Fidesz ?

Figyelt kérdés
Elsőnek gyakorin olvastam, úgy voltam vele hülyeség. De ma kíváncsiságból bekapcsoltam a tv2 híradót és nem hittem a fülemnek, háborús bűnös oroszokról, semmit el nem érő offenziváról meg sikeres Ukrán védekezésekről beszéltek végig.
2023. febr. 24. 21:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%
Kell a zsé az EU-tól.
2023. febr. 24. 21:29
 2/13 anonim ***** válasza:
6%
Semmi változás nincs, semlegesek vagyunk, és békét szorgalmazunk.
2023. febr. 24. 21:30
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
Pénzért bármit.
2023. febr. 24. 21:31
 4/13 anonim ***** válasza:
85%
Ezek pénzért a saját anyjukat is eladnák, Putyintól lószart sem kap csak esetleg menekülési esélyt ha bukik a Felcsuti tolvaj, az EU-tól kaphat csak pénzt amit el tud lopni a haverokkal.
2023. febr. 24. 21:38
 5/13 anonim ***** válasza:
88%
#4 Kap azért ő a Gazpromtól meg a Roszatomtól is, ne aggódj. Csak abból nem tudja fenntartani az országot, mert enyhén szólva nem kéne tudni róla a többi országnak.
2023. febr. 24. 21:40
 6/13 anonim ***** válasza:
94%
Ha így van akkor azt nagyon adom. Ennek a három millió birkának bármit beadnak, nem érdekel ha érdekből terelgetik most őket a nyugat felé.
2023. febr. 24. 21:41
 7/13 anonim ***** válasza:
9%

Próbálta Orbán és Szijjártó is meggyőzni az oroszokat arról, hogy fejezzék be a háborút és kössenek békét az ukránokkal, de sajnos ez zsákutca volt.

Emiatt következetesen Orbán már nem akarja fent tartani a semlegesség látszatát, most már nyíltan kiáll a szövetségesei, a NATO-tagországok mellett. Ennyi történt, semmi nem változott. Ez csak diplomácia. A kormány továbbra is a béke pártján áll.

2023. febr. 24. 21:42
 8/13 anonim ***** válasza:
66%
Mindig is az európai értékek és ukrán édestestvéreink pártján álltunk. 🇪🇺🇺🇦
2023. febr. 24. 21:42
 9/13 anonim ***** válasza:
74%
Amúgy van valami Fidesz kódex ami előírja, hogy minden mondat után kötelező odatenni, hogy a kormány a béke pártján áll? Vagy minden béke szó után kaptok egy krumplit? Akkor már jó sok lehet.
2023. febr. 24. 21:44
 10/13 anonim ***** válasza:
18%

#10 Látod ami a Szovjetuniónak 82 év alatt nem sikerült, azt a fidesz egy év alatt megcsinálta.

Béke!

2023. febr. 24. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!