Orbán Viktor miért nem invitálja meg egy vitára Soros Györgyöt, ha tényleg annyi mindenért felelős szerinte?
Figyelt kérdés
Szerintem rengeteg embert érdekelne egy ilyen vita. Téged érdekelne?2023. febr. 24. 01:07
A kérdező szavazást indított:
Engem is érdekelne
Engem nem érdekelne
19 szavazat
1/7 anonim válasza:
Soros György ezzel a korral már inkább vigyázzon az egészségére.
Ne vitatkozzon egy csalóval, akit még ki is taníttatott és leégette az országot szerte a világon.
2/7 anonim válasza:
Hiába vitatkoznának, Soros tovább csinálná, amit csinál.
3/7 anonim válasza:
Hiába vitatkoznának, Orbán már nem azt csinálja, amiben Soros is segítette annak idején.
4/7 anonim válasza:
Orbán egy gyáva ember, senkivel nem mer kiállni vitatkozni!!! (mióta Gyurcsány megszopatta)
5/7 anonim válasza:
Azért mert Viktorta olyan, mint egy kiskutya: csak a kerítés mmögött szeret ugatni. Azaz fél tőle (is).
7/7 anonim válasza:
Orbán hazudik, így a vitának értelme nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!