Ki a felelős a megélhetési válságért ami most Magyarországot súlytja?
Troll kérdésedre mit lehet válaszolni?
Fidesz a hibás
Bár ne irta volna alá ezeket az elhibázott brüsszeli szankciókat Orbán, igy most lehetne nem őt hibáztatni, de mivel alapból az eu és az elhibázott brüsszeli szankciók a hibásak, igy az országra nézve csak azt tudom felelősnek tartani, aki aláirta ezeket az elhibázott brüsszeli szankciókat....
nettó hazaárulás, amit Orbán művel
Kicsit kihúznátok a fejeteket a propagandából, és szét néznétek a környező országokban, akár személyesen láthatnátok, hogy köszönik nagyon jól megvannak.
Világ szinten is élvonalban vagyunk az élelmiszerdrágulásban.... egyedül az EU-s országok közül....
Kérdezem én ez kinek a hibája? Erre még egy fideszes se válaszolt....
A fidesz sorozatos rossz döntései, kapkodó gazdaságpolitikája, hatalom és pénzéhsége a legfőbb ok.
Kis mértékben az elmúlt évek covid járványa, az ukrán háború, és Európa helyzete.
"Kérdezem én ez kinek a hibája?"
Az EU és a fidesz közös hibája. Van ami a szankciók miatt drágul, van ami a kormányzati lopás és van ami mindkettő miatt brutálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!