Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A női kvóta bevezetése megoldn...

A női kvóta bevezetése megoldná azt,hogy a gyermekes vagy gyermekre vágyó nőket ne diszkriminálják?

Figyelt kérdés

Magyarországon sok munkáltató, multik is, is az gondolják,hogy ők államok az államban és megkérdezik interjún, egy 30-as nőtől,hogy "akar-e gyereket".

Az ilyesmiket simán kilehetne küszöbölni azzal,hogy női kvóta lenne bevezetve és kötelező lenne nőket foglalkoztatni.

A gyermekvállalás egy annyira természetes dolog, mint a pisilés vagy a kakilás.

Azért kellene női kvóta, mert ezt sok munkáltató nem képes felfogni.

2023. febr. 24. 19:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"a férfi legyen férfi, a nő az pedig legyen nő"

Ezen úgy konkrétan mit értesz? Nő vagyok, milyen szerepet szánsz nekem? Szüljek gyereket és álljak a konyhában? (Dagasszak kenyeret, mert se pékségeket nem tartasz célszerűnek, se a dagasztógépet?)

2023. febr. 26. 14:35
 12/15 anonim ***** válasza:
28%

"Dagasszak kenyeret, mert se pékségeket nem tartasz célszerűnek, se a dagasztógépet?)"

Ahogy mondod. De a férfinak sem annyi a házimunka, hogy benzines szarokkal nekiugrik olykor a portának. Gazdája a háznak, földterületnek nemcsak lakója. Nem egy úgynevezett munkahelyen húzza az igát, aztán hazatérve lesi az agymosó szarokat. Ha nincs munkahely, nincs mivel versenyezni, nincsenek fogyasztói igények, nincsenek kvótacsajok.

2023. febr. 26. 15:16
 13/15 anonim ***** válasza:

Ez azért elég elrugaszkodott tőled. A f@szom se akar így élni.

A jó hír viszont, hogy te simán megcsinálhatod. Keress egy feleséget, aki hasonló nézettekkel rendelkezik, aztán hajrá. Vagy még jobb, ha előbb veszel egy földterületet, felépítesz egy házat, elkezdesz magadnak termelni, aztán ha még mindig élvezed, akkor keresel feleséget.

2023. febr. 26. 16:43
 14/15 anonim ***** válasza:
46%

"Ez azért elég elrugaszkodott tőled"

Szerintem az az elrugaszkodott ahogy ma élünk. Nincs már ennek sok hátra és sajnos nem az álltalam helyesnek vélt vizió lesz ennek a kifutása.

"A f@szom se akar így élni."

Már én sem tudnék, hiába vázoltam fel. Kiélvezem a fogyasztói kapitalizmus "előnyeit" amíg tudom. Várom a pillanatot amikor például nem tudom lehúzni magam után a szart a csatornába.

2023. febr. 26. 17:04
 15/15 anonim ***** válasza:

"simán megcsinálhatod."

Nem simán. Jelenleg bele kéne taposnom a malomba ebben a bürökráciában ahhoz, hogy önellátó gazda legyek és folyamatosan egyre csak többe kerül. A Fogyasztói társadalom szülöttje vagyok én is, annak is valahol a legalja, mondjuk a magyar társadalmon belül. Várom azt a pillanatot ahol gyerekkorom nyomorúságai össztársadalmi szinten lesznek jelen.

2023. febr. 26. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!