Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A pedagógustüntetések a...

A pedagógustüntetések a 25%-os béremelésük miatt fulladtak ki?

Figyelt kérdés
Már nem hallani semmit a tüntikézésből. Igaz hogy januárban kaptak nettó 25%-os béremelést, mert átléptek egy bérhatárt így az ígért 12% gyakorlatban nettó 25%-nak valósul meg. Emiatt okafogyottá vált a sztrják?

2023. febr. 24. 11:10
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
85%
38, ezzel amúgy magyarázd már meg mi a célod! Csak mert a fiatalok tömegesen hagyják ott a pályát, az idősek már nyilván nem fognak váltani, tehát őszintén, szeretnéd, hogy a gyerekeidnek már tényleg ne legyen ingyen oktatás?
2023. márc. 6. 19:38
 42/45 anonim ***** válasza:
85%

36, fogalmad sincs miről beszélsz, felháborító... Akkor mondd, mi a kemény szellemi munka és azt is hogy mit tanultál mert eddig te csak hazudoztál össze vissza - o, megmondom: egy gyári munkás vagy, aki ott álldogáll egy gép mellett valószínűleg a többi agytröszt között, mert ennyire vitted. Te magad egy ilyen szakot nem tudnál elvegezni, mert valszeg az első félévben kibuknal, de magyarázni azt tudsz alaptalanul.

Ha meg nem tetszik, hogy a magánórák drágák, akkor szokj hozzá, mert az állami szveraban lassan nem lesz tanár, elfogynak, úgyhogy nem hogy drága lesz a maganoktatas, hanem nem lesz más választásod, ha akarsz valamit :)

Tanulni kellett volna? Hát neked, lehet.

Meg meg kellett volna becsülni a tanárokat és nem fröcsögni. De várom majd a gyereked, amikor majd nyelvvizsga kell neki, vagy érettségi, bár a magadfajtak úgyis beadják neki, hogy a kétkezű munka a valami.

Amúgy meg képzeld, egyetem alatt is dolgoztam, és már 4 éve hagytam itt a tanári szakmát. Életem egyik legnehezebb munkája volt.

2023. márc. 6. 19:44
 43/45 anonim ***** válasza:
0%

Na most íratkozom le erről. Nemzetközi kapcsolattartó :D az bárki lehet aki beszél egy vagy két idegen nyelvet.

Azért feszültetek be ennyire, azért lettetek idegesek, mert tudjátok, hogy bőven van abban igazság amiket írtam.

Menjetek vezessétek le a diákokon az idegességet.

Nekem őszintén annyi közöm van az egészhez, hogy végig jártam Magyarországon egy diplomáig. Aztán Hollandiába, majd Angliába költöztünk a feleségemmel és jelenleg Kanadában élünk. Londonban még egy mester képzést megcsináltam, iszonyatos különbség volt minőségben. Jelenleg pedig a gyerekünk itt Vancouver-ben jár általános iskolába. Hihetetlen a minőségbéli különbség és a tanárok intellektuális képességeiben is nagy különbség van, egyszerűen itt nem az megy tanárnak aki pszichés roncs vagy nem tudja mit akar stb. mint Magyarországon.

Sokáig volt Magyarországon vállalkozásom még akkor is, amikor már Londonban éltünk. Több volt tanár jelentkezett, angol tanárok stb. de egyszerűen nem értették meg, hogy pörgetni kell a munkát.

na mind1 leiratkozok erről. De jót nevettem. Jó idegesek vagytok :D

2023. márc. 11. 18:52
 44/45 anonim ***** válasza:
😂😂😂🤡
2023. márc. 11. 19:13
 45/45 anonim ***** válasza:
Igen, mostmár bárki lehet.. előbb még csak arufeltolto lehettem
2023. márc. 11. 19:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!