A pedagógustüntetések a 25%-os béremelésük miatt fulladtak ki?
Tanár az egyik legkönnyebben szak.
Messze túl vannak fizetve.
Nagy részük alkalmatlan és ez a pénztől se változik.
Ezt az egyet jól csinálta a fidesz, h nem engedett nekik. Felmondhat egy csomó az oktatás színvonala nem lesz rosszabb.
23
Hányszor magyarázták el neked, hpgy ez nem igaz?
Te kényszeres hazudozó vagy? Esetleg pénzt kapsz azért, hogy hazudoz és csak gerinctelen vagy?
Tény, h az egyik legkönnyebben szak.
Isten áldja a fidesz-t, h nem enged nekik.
"Tény, h az egyik legkönnyebben szak."
Ha tény akkor biztosan tudod bizonyítani is.
Esetleg elvégezted azt és másikat is és onnan tudod??
Tény, hogy nem az.
"Isten áldja a fidesz-t, h nem enged nekik."
Tehát te is Magyarország ellensége vagy. Értem.
A legtöbb ember lenézi a tanárokat ez tény. Alig állt melléjük valaki pedig évek óta tüntetnek.
Nyilván a kormány felmérte ezt és ezért kapják amit kapnak.
Tanári szak kb. alibizés, könnyű nagyon. A legtöbb ember azért megy tanárnak mert
nem tudja mit akar
hatalom mániás amit a gyerekeken élne ki
szeretne valami diplomát és ez a legkönnyebb
Törpe kisebbség amelyik tanítani is akar.
Nem véletlen, h jelenleg is van jópár iskola ahol
nem mondanak fel,
az oktatás színvonala nagyon jó,
pedig ugyan annyit keresnek.
A sok suliban meg nulla az oktatás színvonala, lelki beteg, nárcisztikus, tudatlan, emberek csináljak és akarják a nagy pénzt.
Amúgy meg rengeteg statisztika van a neten, h melyik szakok milyen nehezek.
"A legtöbb ember lenézi a tanárokat ez tény. "
Sok ostoba ember van a világon. Ez nem jelenti, hogy igazuk is van.
"Tanári szak kb. alibizés, könnyű nagyon. A legtöbb ember azért megy tanárnak mert
nem tudja mit akar..."
Értjük. Nagyon szereted a légből kapott állításokat.
Majd gyere vissza ha valamivel tudod is igazolni az állításaidat.
Egyébként én már rájöttem. Felesleges itt harcolni. Az időseket megértem miért nem mondanak fel, mar nyugdíj elott pár évvel kezdene bele a halál valami teljesen másba. A fiataloknak meg tényleg hízni kell onnan.
Tegnap tudtam meg hogy az egyik ismerősöm 60 milliós lakast vett 27 evesen meg egy 20 millios kocsit, mert valamit a kriptoval dolgozik. Erdekes, toluk (és a tobbi diplomastol, akik kintudja hogy milyen jol keresnek) senki nem sajnál semmit. Csak azoktól, akik azért mentek 400+ pontokkal egyetemre, hogyha majd elvégzik, segíteni tudjanak másoknak.
Én itt momdom, hogy allj és lepek ko ebből a fertőből. A többi diplomásnak senki nem mondja, hogy nárcisztikus, meg nem érdemli meg, meg amugy is könnyű a szakja meg sorolhatnám. Kár harcolni. Felesleges, amíg az emberek nem fogják fel, hogy mi lesz, ha nem lesznek tanárok. De talán ebben az országban utána se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!