Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Válasz Orbánnak "Miért lettek...

Válasz Orbánnak "Miért lettek szankciók" ??? Nem érti drága Viktorunk miért vannak szankciói Brüsszelnek Oroszországgal szemben.. A mai(pénteki-Kossuth) Orbánc beszédben elhangzott a diktátorunk szájából..

Figyelt kérdés
2023. febr. 24. 07:55
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
10-es Most a nyugat is arra vár valóban még többen haljanak meg de ennek "fényében" majd leülnek tárgyalni valamikor.. De ha annyira akarsz menni kedves 10-es kérj engedélyt, hogy te ott akarsz meghalni, és bizony harcolnál, hogy eldöntsd ezt a helyzetet ! Nem hiszem hogy ezt akarnád ! De azt is el tudom képzelni kicsit később ha a ruszkik közelebb érnek, mi jártunk majd igy ahogyan az Ukránok! Csak NE LEGYEN igazam !
2023. febr. 24. 11:00
 12/15 anonim ***** válasza:
36%

11# szöveget kellene tudni értelmezni.

Béketárgyalások, mielőbb, ahogy írtam, de ahhoz kellene az USA és az EU is!!!...ki a f@szom akar harcolni? Hát én nem... legfeljebb te/ ti , akik szerint teljesen oké a szankció, a fegyverszállítás.

Fegyverekkel nehéz békét teremteni.

Amúgy pedig azon is érdemes lenne elgondolkodni, hogy tulajdonképpen milyen alapon küld az EU fegyvereket egy nem EU és NATO tagországok harci konfliktusahoz???

Ez egyértelműen beavatkozás az egyik fél javára, a másik fél kárára!

Nevezhetjük úgy, hogy közvetett módon háborúban áll az EU az oroszokkal... semmi jogalapja nincs!

2023. febr. 24. 11:30
 13/15 A kérdező kommentje:
11-es az EU saját magát (is) védi az agyatlan megbolondult Puttyancs-al szemben. Szerinted az oké, hogy hadüzenet nélkül megtámadta Ukrajnát ez a miniHitler ??? Ennyi erővel én meg elfoglalom a szomszéd telkét, házát, kocsiját, mert nincs itthon, ha meg nem tetszene neki kodobom a házából, ez kb. ilyen..
2023. febr. 24. 15:40
 14/15 A kérdező kommentje:
12-es Igen is segíteni kell(ene) az Ukránoknak, minél többet és hatékonyabban, hogy ez a megbolondult, hatalommániás idióta húzzon már haza. Utánna pedig, ha elkotródott (haza) a seregével együtt, jöhet a nemzetközi bíróság..
2023. febr. 24. 15:41
 15/15 anonim ***** válasza:
14#🤣🤣🤣
2023. febr. 25. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!