A Fideszesek szerint jobb lett volna az ha nem lettek volna szankciók és Oroszország teljesen elfoglalta volna Ukrajnát és megszűnt volna egy szuvenír ország működése?
"Már kristálytisztán látszik, hogy a fegyver támogatás mellett a szankciós politika ami segíti Urajnát"
Én nem vagyok fideszes, de ami tisztán látszik:
-Nem tárgyalnak a békéről
-20000 civil és 100000 katona hunyt el eddig.
-Több város romokban
-Lakosság áram, fűtés, szociális ellátás nélkül.
Afrikai országok nem kaptak időben gabonát, energiaárak az egekben.
Kérdező. A mi lett volna HA kérdések, sosem olyan egyértelműek, mint ahogy azt gondolod. A sakkjátszmában nem csak 2 fél tartózkodik és mindegyiknek több kombináció is járhat a fejében.
Annyi bizonyos, a háború végét nem sokan akarták eddig!
12 év távlatában a fideszt már mindenki ismeri.
Így aki ezek fényében is rájuk szavaz, az egy gyűlölködő, rosszindulatra hajlamos-és mivel őt is meglopják-önsorsrontó ember.
Ezért szerintem meg sem fordul a fejükben, hogy ukrajnában is nevelik az emberek a gyereküket, dolgoznak élnek ahogy máshol európában.
És mivel a fidesz politika antiszociális és pszichopatikus így a szavazóik is empátiától mentes pszichopaták, vagy csak simán gonosz emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!