Támogatod az eu szankciókat oroszország ellen?
Nem látom hogy hogyan roppant össze oroszország a szankciók súlya alatt. Majd jövőre amikor már szarrá lőtték ukrajnát, vagy után vagy két év múlva biztosan működni fognak a szankciók. (vagy nem, ki tudja)
Amig repülnek az orosz rakéták és nincs áram ukrajnában addig nekem senki se mondja hogy működik ez az ostobaság.
Ha ez a rengeteg fegyver és pénzügyi támogatás csak arra elég hogy "megtorpanjon" az orosz hadsereg 10 százaléka akik ukrajnában harcolnak akkor itt nagyon komoly gondok vannak az erőviszonyokkal az oroszok javára.
Ja értem.
Csak szólok hogy lassan elfogy a pénz, az unio hitelt akar felvenni. A lőszerraktárak kiürültek. Egy cseh lőszergyár vezetője szerint évek kellenek a készletek feltöltésére.
Az oroszok meg csak lőnek, lőnek, lőnek....
Akkor le kell velük ülni tárgyalni.
Már Macron is azt mondja hogy el kellene gondolkodni azokon amiket putyin mond. Például hogy nem akar nato rakétákat ukrajnában az orosz határ mellett. Azért szerintem ebben putyinnak igaza van.
A helyében én sem akarnák.
@7: le kellene, de az oroszok nem hajlandóak rá. És persze felmerül a kérdés, hogy m~gis mi értelme a tárgyalásoknak, ha at oroszok rendszeresen megszegik a megállapodásokat...
A szankciók hatásai pedig szemmel láthatóak: Oroszország vergődik, már elkezdték nyomtatni az élelmiszerjegyeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!