Támogatod az eu szankciókat oroszország ellen?
Figyelt kérdés
2022. dec. 6. 17:26
11/19 anonim válasza:
Êlelmiszerjegyek.
Ez új még nem hallottam. A putyin rákos, meghalt sztori ennyire nem jött be ?
12/19 anonim válasza:
Nem, mert láthatóan az oroszok csak röhögnek a szankciókon, meg sem kottyan nekik. Van rengeteg üzleti partnerük az EU-n kívül is.
13/19 Alex Fly válasza:
@11: tényleg elég új, mai hír...
Lassan kifogynak mindenből és el kell dönteniük, hogy háborúzni akarnak vagy az országot ellátni. A kettő együtt nem fog menni.
14/19 anonim válasza:
Mi fideszesek ,ha kérné a putyin örömmel meghalnánk érte a fronton.
Amúgy meg nem támogatom, mert így csak az oroszok gazdagodnak.
15/19 anonim válasza:
Én keveslem. Kb vicc kategória, ami eddig történt... amit megszavaztak, magyrészt azt sem vezették be. Lényegében nincs semmilyen szankció egyelőre.
16/19 Alex Fly válasza:
@14: gazdagodnak? Amikor lassan beáll a gazdaságuk, mert a gázuk rájuk rohad, cserébe nem jutnak hozzá a számukra fontos importárukhoz?
17/19 anonim válasza:
Jobbos vagyok de nem migatyánkos Orbanista. Persze hogy támogatom. Tudom hogy rossz európának de inkább így mint tovább tunkolni az orosz gazdaságot hogy fegyverkezésre költse amivel hatalomvágyból erőszakkal tovább terjeszkedik.
18/19 anonim válasza:
"tovább tunkolni az orosz gazdaságot hogy fegyverkezésre költse amivel hatalomvágyból erőszakkal tovább terjeszkedik"
Ugyanez az USA-ról is elmondható.
19/19 anonim válasza:
Igen, mert ha a háborút nem is állítja meg, de az orosz fasiszta diktatúrát, gazdaságilag meggyengíti és elszigeteli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!