#40 Tudatlanságod határtalan. Nem liberális, hanem jogi tények, hogy a pedagógiai asszisztens nem pedagógus. A 15 éves gyerek pedig nem általános iskolás, hanem középfokú iskolába jár (legjobb esetbe).
2023. júl. 2. 14:34
42/47 anonim válasza:
41. 18 év alatt a szex szépen be lesz tiltva, és kussban jöttök a templomba.
2023. júl. 2. 17:52
43/47 anonim válasza:
42
És minden 18 év alatti mellé rendőrt, polgárőrt állítanak, aki ellenőrzi, hogy betartja-e vagy sem az előírást (ideértve a heteroszexuálisokat is). A templom kívülről szép, belülről sem csúnya, de engem géppisztollyal sem tudnak berángatni oda, kivéve akkor, hogyha valamelyik rokonom házasodik.
2023. júl. 2. 17:56
44/47 gungasam válasza:
Az, hogy a törvény szerint 14 év a beleegyezési korhatár nem jelenti azt, hogy egy 15-16 éves kiscsajt meg szabad dugni az efebofiliásnak. És így is úgy is bűncselekmény.. Ha a törvény nem is így ítéli meg, akkor szerintem vissza kell hoznia lincselést. Az ilyen tetűt ki kell gyomlálni.
2023. júl. 11. 18:02
45/47 anonim válasza:
#44 "Az, hogy a törvény szerint 14 év a beleegyezési korhatár nem jelenti azt, hogy egy 15-16 éves kiscsajt meg szabad dugni"
de a törvény pont azt mondja ki, hogy ez nem bűcselekmény. Ne érts félre, szerintem brutál gusztustalan, és szerintem is büntetni kéne, a régi módokon, ahol apuka és a haverok elássák az ilyen parafil idiótát az erdőben, de a tövény értelmében nem történt bűncselekmény. Poén hogy pont az a kormány vitte le bizonyos esetekben akár 12 évre a beleegyezési korhatárt, akik olyan nagy gyerekvédők, és akik szerint könyveket kell befóliázni, ha melegekről van szó. Mert az "káros". Érdekes, hogy azt nem tekintik károsnak, ha beteg elfajzott középkorú idióták dugnak gyerekeket. Hányinger ez az ország.
2023. júl. 14. 11:26
46/47 anonim válasza:
Nem bűncselekmény a törvény szerint, de attól még elítélendő ugyanúgy. Csak mivel LMBTQ, a libsik ezért védik.
2023. júl. 14. 11:27
47/47 anonim válasza:
#46 szerintem senki nem védi, inkább jó példa, hogy ez a "gyerekvédelem" a kormány részéről mennyire álságos. Ők tették lehetővé. Itt az alkalom hogy kijavítsák a hibát és emeljék a beleegyezési korhatárt, de ez megtörtént? Akkor van igazi gyerekvédelem?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!