Miért van ennyi pedofil tanár?
"Jelezném ezeknek az idióta véglényeknek, hogy a kormány kijelentette, hogy minden pedofil elkövetővel szemben keményebben fognak fellépni, legyen az egyházi vagy világi személy. Ezt így kerek perec ki lett jelentve."
Minden ellenzéki, sztrájkoló pedofil ellen ugyanúgy fellépünk! Ha esetleg az egyik közvetlen harcostársunkról derül ki... akkor hát, az végülis nem közügy, miért kéne a köztévében beszélni róla. Kirakjuk a pártból és többet nem kérdezünk róla. Aki mégis az... nyilván a háború pártján áll!
A pedofília nem szexuális orientáció hanem parafília. A pedofília egy betegség.
Ezenfelül semmilyen összefügés nincs az olyan szexuális orientációk mint például a homoszexualitás között és a pedofília között. (a kettő közötti összefüggés terjesztése hazugság és egyébként törvény ellenes)
A tudományosan és egészségügyileg is elfogadottan természetesé és nem betegség homoszexualitás elfogadása nem eredményez pedofil eseteket vagy ennek a másokra is káros betegségnek az elfogadását.
"kollégáim ... nem melegek"
Ezt honnan tudod biztosra? Nálunk volt olyan kolléga (nem tanár vagyok), akiről 9 év után tudtuk meg, akkor is csak egy véletlennek köszönhetően. Előtte én is azt állítottam, hogy nincs meleg munkatársam 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!