Nem tudom eldönteni, hogy ő talán csak egy pedofil volt aki ki is használt volna ha alkalma adódik rá?
Történt egy pár dolog köztem és a régi tanárom között, amit nem tudok a mai napig hova tenni és a mai napig rágódok ezen, így 21 éves fejjel is. Én 14 voltam (l) ő pedig 42 körül (f).
Ha lenne türelmed elolvasni ezt a talán kissé bonyolult sztorit és egy véleményt dobni akkor jelezd nekem és elküldöm priviben amint össze szedtem a mondandómat.
Megkérnélek, ha csak szaftos tanár diák sztorira vágysz, ne írj, mert ez nem az, ez egy kellemetlen szarság, ami a napig bosszant engem...
ha 14 voltál, akkor nem pedofil. 14 éves lányok jól néznek ki, minden férfinak bejönnek sacc, csak az értelmesebbje tudja, hogy ez nem pálya, mert nem egy életszakaszban vannak, nem megy rá ilyen csajokra akkor sem, ha elméletben bejön neki.
az, hogy tanár mégis átlépi ezt egy ennyire fiatal csajnál az gáz, mert csajok odavannak a tanárokért ilyen korban és ez visszaélés ezzel valahol. de itt is van különbség, hogy valaki épp elveszti a fejét, vagy direkt megy ezekre a lányokra.
Többen írták, hogy ha valaki 14 éves lányhoz vonzódik, az nem pedofil. Ez így is van, de a tanár-diák viszonylatban nem is ez a gond, hanem hogy a tanár ez esetben visszaél az alá-felülrendeltségi viszonnyal, ráadásul egy 18 éven alulival. Ez nagyon súlyos etikai vétség tanárként, nagyon nincs rendben.
De ettől még ahogy mások is írták, el kell engedni, amennyiben nem volt kényszerítés. Egyébként ettől még leírhatod, szerintem jót tesz, ha beszélsz róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!