Készülék cserére készülök, de nem tudom eldönteni hogy 55ezer környékén vegyek Iphone 6s-t vagy 70-80 környékén Iphone 7-et? (használt készülékről beszélünk persze) Igazából messengerre, youtubra, zenehallgatásra használnám.
Igazából youtube-ra messengerre és zenehallgatásra a 20ezer forintos telefon is jó!
ezért szállnak el sajnos az árak, mert sok ember hülyemód veszi a többszázezres készülékeket és közben ki sem használja a tudásuk 80%át! Akkor meg minek!
Tehát ha csak erre használnád, akkor új, garis készüléket is kapsz ennyiért, sőt 20-25 körül is! De erre már egy 6-7 éves telefon is képes volt, szóval ha csak nem villogni akarsz az iphone-nal, javaslom, hogy költsd másra a pénzt ami megmaradt egy egyszerű, de használható telefon megvétele után.
Oké, így jogos a kérdésed. Mármint, hogy multitasking-ot szeretnél. Valóban ehhez erősebb telefon kell(het). Én úgy értelmeztem - nyilván öreg vagyok már ehhez :D - hogy külön-külön használni.
Szerintem úgy jársz a legjobban, ha a mobilarena megfelelő iphone-os fórumában kérdezel erről. Mert ott egyből felhasználóktól tudsz pontos infókat szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!