Nem tudom eldönteni, hogy ő talán csak egy pedofil volt aki ki is használt volna ha alkalma adódik rá?
Történt egy pár dolog köztem és a régi tanárom között, amit nem tudok a mai napig hova tenni és a mai napig rágódok ezen, így 21 éves fejjel is. Én 14 voltam (l) ő pedig 42 körül (f).
Ha lenne türelmed elolvasni ezt a talán kissé bonyolult sztorit és egy véleményt dobni akkor jelezd nekem és elküldöm priviben amint össze szedtem a mondandómat.
Megkérnélek, ha csak szaftos tanár diák sztorira vágysz, ne írj, mert ez nem az, ez egy kellemetlen szarság, ami a napig bosszant engem...
"Szerintem pedig pedofil akin14 éveshez vonzódik. A 14 éves még gyerek."
Nem életkorfüggő.
Pedofil, aki nemi jelleget még nem mutató személyhez, vagyis gyerekhez vonzódik, pláne meg is kívánja és konkrétan szexelni akar(na) vele.
Ha megkívánnak egy nőneműt, aki már nőies jelleggel rendelkezik, cici, popsi, combok akármik, az nem nevezhető pedofilnak.
Más kérdés, hogy szemre kíván valaki, de azt nem váltja tettekre.
Szerintem mondjuk az már természetellenes, ahogy Amerikában meghurcolják a tanárnőket, bebörtönözik, mert megdugta a diákja.
Az a diák eleve nem gyerek, élettanilag férfi, szerintem. Lelki sérülést sem okoz neki a tanárnő, úgyhogy nekem ez furcsa, de ilyen az emberi világ. Vannak vallásos túlkapások, butaságok.
"Más kérdés, hogy szemre kíván valaki, de azt nem váltja tettekre."
Mielőtt valaki félreértené, a már nőies nőre gondoltam, nem gyerekre. Ha ezek után érdemesnek tartasz, nekem is elküldheted egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!