13 éves vagyok és a tesitanár fogdos szóltam egy tanárnak nem hitt nekem szóltam a barátomnak ő hitt de nem tud semmit csinálni és szó szerint letepert egyszer elfutottam Mit csináljak?
a seggem is fogdosni szokta a combom stb.
segítsetek nagyon meg köszönném mert elég pedo
ez hogy történik? hiszen órán ott a többi diák, másik öltözőben ott a többi lány is? ezt megfogja mindenki kérdezni, ezt csak azért mondom
különben is mindenkinek dumálsz, nem értem miért nem a szülőhöz fordulsz, pedig neki kellett volna szólni, nem másnak N
Neked nem hisz, vagy nem akar, mert joba van a tesitanarral.
A szuleidnek fog az igazgato ne felj.
Ne a labhoz szaladj, kislany, az eletben, iskolaban, cegnel, mindig a fejhez szaladunk. Az igazgatohoz.
De en el is hiresztelnem mindenkinek, kurtolnem, jol megszegyenitenem a sz.rhazit.
Hadd csamcsogjon az egesz iskola, hogy milyen pedofil.
En is regen pedofil aldozata voltam kislany, es ha egyvalami visszatartja oket, az az, ha mindenkinek elmondod. Kurtolod.
Addig, amig hallgatsz es szegyelled magad, ugyanugy csinalja. Ha pedig latja, hogy nem allsz nagyon ellen, verszemet kap es egyre tobbet akar.
Csirajaban fojtsd el meg nem lesz belole nemi eroszak.
Keresd meg az ugyeletes pletykafeszkeket, es mindenkinek mondd el, hadd terjesszek.
Ha kiderul, kirugjak a kis ferde hajlamut.
Amúgy a tesitanárok mindenhol ilyenek... :D
A biosz, fizika és kémiatanárok meg általában láncdohányosok, néha alkeszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!