Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » 13 éves vagyok és a tesitanár...

13 éves vagyok és a tesitanár fogdos szóltam egy tanárnak nem hitt nekem szóltam a barátomnak ő hitt de nem tud semmit csinálni és szó szerint letepert egyszer elfutottam Mit csináljak?

Figyelt kérdés

a seggem is fogdosni szokta a combom stb.

segítsetek nagyon meg köszönném mert elég pedo

#testnevelő tanár #pedofil lány
2013. márc. 15. 14:51
 1/10 anonim válasza:
100%
Szólj a szüleidnek, majd ők intézkednek.
2013. márc. 15. 14:52
 2/10 anonim ***** válasza:
95%
Iskolaigazgatónak kell szólni, és a rendőrségnek. Ez utóbbit azért érdemes mert ha nem is lesz belőle semmi azért nem baj ha összeszarja magát amikor kihallgatják. Szemtanúk vannak? Anélkül nem fognak hinni neked!
2013. márc. 15. 14:54
 3/10 anonim válasza:
100%
kérdezd meg az osztályban a többieket is,hátha mással is előfordult.mindenképpen mondd el a szüleidnek és az igazgatónak is
2013. márc. 15. 14:55
 4/10 anonim válasza:
64%

ez hogy történik? hiszen órán ott a többi diák, másik öltözőben ott a többi lány is? ezt megfogja mindenki kérdezni, ezt csak azért mondom

különben is mindenkinek dumálsz, nem értem miért nem a szülőhöz fordulsz, pedig neki kellett volna szólni, nem másnak N

2013. márc. 15. 14:55
 5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szüleim már intézkedtek de még semmi fejlemény és máik nem csinálta még a rendőröknek is szólok majd köszönöm
2013. márc. 15. 15:05
 6/10 anonim válasza:

Neked nem hisz, vagy nem akar, mert joba van a tesitanarral.

A szuleidnek fog az igazgato ne felj.

Ne a labhoz szaladj, kislany, az eletben, iskolaban, cegnel, mindig a fejhez szaladunk. Az igazgatohoz.

De en el is hiresztelnem mindenkinek, kurtolnem, jol megszegyenitenem a sz.rhazit.

Hadd csamcsogjon az egesz iskola, hogy milyen pedofil.

En is regen pedofil aldozata voltam kislany, es ha egyvalami visszatartja oket, az az, ha mindenkinek elmondod. Kurtolod.

Addig, amig hallgatsz es szegyelled magad, ugyanugy csinalja. Ha pedig latja, hogy nem allsz nagyon ellen, verszemet kap es egyre tobbet akar.

Csirajaban fojtsd el meg nem lesz belole nemi eroszak.

Keresd meg az ugyeletes pletykafeszkeket, es mindenkinek mondd el, hadd terjesszek.

Ha kiderul, kirugjak a kis ferde hajlamut.

2013. márc. 15. 15:09
 7/10 anonim ***** válasza:
76%

Amúgy a tesitanárok mindenhol ilyenek... :D

A biosz, fizika és kémiatanárok meg általában láncdohányosok, néha alkeszek.

2013. márc. 15. 15:37
 8/10 anonim válasza:
64%
utolsó, nagyon igazad van, ha így belegondolok!:)
2013. márc. 15. 15:51
 9/10 A kérdező kommentje:
nagyon köszönök mindent (nem hagyom magam nem akarom hogy pedofil b*sszon meg elösször és főleg ilyen fiatalon csunya lenne de meg lesz am tényleg mindent nagyon köszönök meglessz am már a7. évfolyam tudjja tovább még nem terjezkettem de 8.osok is basztatni fognak meg stb. szoval nehéz ugy na m1 ezek mind meglesznek majd szolok a fejleményekröl
2013. márc. 15. 16:47
 10/10 petizacc ***** válasza:
Egy nagyobb ismerősnek kell szólni, aki még a szart is kiveri belőle!
2013. márc. 15. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!