Orbán Viktor beszéde elindult más is várja az iránymutatást?
“ Orbán Viktor beszéde elindult más is várja az iránymutatást?”
Kezdődik a kérdező visszajátszása
“ más is várja az iránymutatást?”
torzított hangon
“ más is várja az iránymutatást?”
“várja az iránymutatást”
“ az iránymutatást”
—- Nem, nem várom. Tudod miért? Mert nem vagyok egy despotizmusért rajongó droid, akinek megmondja a mestere mit hogyan gondoljon. Nekem ne mondja meg egy cár hogy mi az irány.
Nem értem azokat, akik várják. Hiszen most is ugyanazt fogja mondani, mint mindig: harcolunk, győztünk, megvédjük, mindenben a legjobbak vagyunk, brüsszeli szankciók, háború, migránsok, gyurcsány.
Őszintén, hányszor akarja még ezt meghallgatni valaki?
Arról beszél ami az aktualitás.
Miről beszél egy ellenzéki lipsi? Orbán Orbán Orbán
“ Arról beszél ami az aktualitás.
Miről beszél egy ellenzéki lipsi? Orbán Orbán Orbán”
Orbán: Gyurcsány, Gyurcsány, Soros…
Fideszesek: Putin 😻😻😻
Gyurcsányról 1 árnyalt mondat volt, Sorosról szintén.
Míg egy lipsi interjúban minden második mondatban Orbán van.
15:27
A főispán 13 éve Gyurcsányozik miközben Gyurcsány 14 éve kormányon sincs, de ez a fidesz szavazók szegénységi oklevele, hogy nekik ennyi elég hogy a fideszre szavaztok, 2040.-ben is ezért szavaztok majd a Fideszre, meh a “Gyucsány”
Gyurcsány az ellenzék legerősebb pártjának az elnöke. Vajon miért van szóban? Ha visszavonult volna és otthon piálna akkor nem emlegetnék ennyit.
Orbán Európa ha nem a világ legjobb miniszterelnöke, sehova nem kell beilleszkednie.
Az EU-s brüsszeliták azért marják mert nem adja meg magát nekik és a hülyeségeiknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!