Izgultok miniszterelnök úr évértékelője miatt?
Figyelt kérdés
2023. febr. 18. 11:44
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
22 szavazat
1/18 Sulek Péter válasza:
Persze. Napok óta foltokban hullik a fanszőrzetem, annyira izgulok mi lesz 😊 nyugi csak irónia
2/18 anonim válasza:
Igen. Egész éjjel virrasztottam. Remélem, hogy Putyin állva tapsol majd neki az első sorból.
3/18 anonim válasza:
Mit izgulnék? Úgy is tudom miről fog szólni:
"Gyurcsány-Brüsszel-baloldal-Brüsszel-Gyurcsány-szankciók-Gyurcsány-Brüsszel -Éljenafidesz.
4/18 anonim válasza:
Napok óta aludni se tudok rendesen,annyira izgulok. Hajnalban felriadok és rögtön az ő évértékelő eseménye jut eszembe, vajon merre mutatja meg a legújabb utat a paradicsom felé.
Irónia.
6/18 anonim válasza:
Szerintem Grazban a kezelőorvosa jobban izgul, végre kiderül hogy beváltotta-e a fel írt recepteket.
7/18 anonim válasza:
Ma lesz?
Hát akkor Viktor le van maradva.
Egyáltalán mit értékel?
Az egyáltalán nem magyarellenes Nemzeti Szétverés Rendszerét?
8/18 Koplárovics Béci válasza:
Nem izgulok. Pontosan tudom, hogy maximum agymosó szövegekre számíthatunk tőle.
9/18 anonim válasza:
Közvetíti majd a független Király1 is?
10/18 anonim válasza:
Ma lesz a nagy bejelentés, hogy elk. rta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!