Nem furcsa ez picit?
Eszerint akkor az atv-t se érdemes nézni. Oké, eddig is csak választások előtt néztem.
Marad az internet. Azon nézem a Partizánt és a tv13-on a Bánó és Bolgárt.
A híreket meg a Blikkben olvasom el. A sok celeb-hír között meghökkentően alapos és korrekt a belpolitikai tájékoztatásuk is.
4-es, nem vitatom a NER-média gusztustalan nyomulását, de hangsúlyoznám az egyén felelősségét saját tájékozódása ügyében.
Ahogyan én megtalálom az alternatív tájékoztatási lehetőségeket, úgy bárki más is képes lenne, ha akarná. Ma már a borsodi romatelepen élőknek is van okostelefonja, márpedig akinek van, az tud internetezni. Internetről meg igenis össze lehet szedni az információkat.
Nekem erről a következő a véleményem: Aki tájékozódni akar, az tud. Aki meg csak ül és várja a szájába a (szellemi) ennivalót, az pedig meg lesz etetve.
Az egy másik kérdés, hogy mivel az ilyen emberek vannak többségben, ők döntik el a választás eredményét.
#5 Te megtalálod az alternatív tájékoztatási lehetőséget, mert valószínűleg átlag fölötti az intelligenciád és igényed van rá, keresed a több forrásból való tájékozódást.
De az emberek többsége nem ilyen, az átlagos IQ-val rendelkezők biztosan nem, ők abból tájékozódnak, ami szembe jön velük. Az pedig a kormánypropaganda lesz.
Te azt gondolod, hogy bárki más is képes megtalálni az alternatív tájékoztatást, de csak a saját szemszögöd miatt. A magas intelligenciával megáldott emberek kissé torzítva látják a világot, és ami nekik könnyű és magától értetődő, az sok embernek nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!