Szerintetek a lányok kevésbé vonzódnak hozzám azért mert koraszülöttségem miatt egy picit sántítok ami furcsa?!
Figyelt kérdés
Viszont a kinézetem se rossz (SZERINTEM meg mások szerint is) és a személyiségem se rossz.
És odafigyelek magamra,jól főzök és rendes vagyok az emberekkel vagyis akik megérdemlik azokkal igen.
2020. ápr. 24. 14:26
1/2 anonim válasza:
Engem nem érdekel ha sántít valaki 🤷
2/2 A kérdező kommentje:
Ezt értékelem viszont nem mindenki ennyire úgymondd nyílt látószögű ami elég idegesítő tud lenni de szerencsére ez engem eggyáltalán nem gátol az életben (a járásom) ugyanis mindennt tudok csinálni amit más emberek focizni futni kosarazni csak kicsit furán néz ki de nem fáj meg semmi.
2020. ápr. 24. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!