Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy egy 22 éves lány a rossz fogai miatt műfogat szeretne? Nem furcsa az egy picit?

Figyelt kérdés
22 évesen nem korai még a műfog? Természetesen nem egy szem fogról van szó, hanem az összesről. Nem tudom, nekem eléggé fura ez, hogy valaki ennyi időskorba már műfogra kényszerül mert totálba vannak a fogai. És itt most ne gyertek a genetikával meg ilyesmi. Ez az emberi tudatlanság, hogy nem ápolják a fogakat. Persze én is rendszeresen mosom a fogamat, mégis vannak rossz fogaim. De egy fog se egyik pillanatról a másikra megy tönkre. Pláne nem az összes. Ez évek óta tartó állapot lehet, nem tudom hogy mossa -e vagy sem, nem tudom miért ment tönkre a foga. De azért szerintem ez ultra gáz ennyi idősen. Nem tudom nekem eléggé önbizalomhiányom lenne, ha műfogaim lennének. Persze nekem is vannak rossz fogaim, de ahogy csak tudom ápolom. Persze ez csak az én véleményem. Eléggé pici rá az esély hogy itt genetikáról van szó, mondjuk a csaj se annyira Adonisz....... Amolyan egyszerű átlagos csaj tanyasi feleség. Se nem szép, se nem csúnya. Szóval nincsen benne semmi vonzó ami bennem pl: Megfogna. Hát nem lennél a barátja helyében az fix..... Én biztosan nem jöttem volna össze ilyen nővel. Ezzel elárulta magának a lány hogy egy igénytelen.

2023. jan. 9. 11:08
 1/10 anonim ***** válasza:
98%

Mivel bántott meg téged ez a lány? Lenyúlta a pasidat és most szapulod?🤣

Valószínűleg amúgy igen, rossz a szájhigiéniája, de én is gondolkodtam már műfogakon így huszonévesen, ugyanis nekem pl. rés van a fogaim között, de bizonyos okból nem lehet fogszabályzóm. A műfogakat meg nagyon szépre meg tudják csinálni. Tudtommal az amerikaiaknak is azért olyan szép egyenes fehérek a fogaik, mert mű fogak.

2023. jan. 9. 11:15
 2/10 anonim ***** válasza:
95%
Miert lenne fura?
2023. jan. 9. 11:21
 3/10 anonim ***** válasza:
97%

Mégis mi tart vissza, hogy megkérdezd és itt tippmixeljük ki neked? Vagy élőben nincs akkora szád? Szemtől szemben nem mondanád meg ezeket neki, ugye?

Bajok vannak. Veled. És azokkal, akik semmi és mellett nem bírnak szó nélkül elmenni, közléskényszerük, véleményük van, anélkül, hogy bárki is kérdezte volna?

Se az életed, se a munkád, se a párkapcsolatod, sem semmi, ami most szar az életedben nem lesz jobb, mert ezt kiírtad ide.

Neked mi a bajod magaddal?

2023. jan. 9. 12:03
 4/10 anonim ***** válasza:
96%
Jo feltekeny vagy 😀
2023. jan. 9. 12:16
 5/10 anonim ***** válasza:
62%

Nem furcsa idióta. Semmi sem lesz olyan, mint az eredeti fog, ezért van minden fogorvos azon, hogy megmentse azokat. Normális szakember nem is hajlandó ilyesmit megcsinálni. Ha nagyon rosta a fogak állapota, esetleg korona jöhet szóba vagy híd, de implantátumokat senki sem fog becsavarozni annak, akinek vannak menthető fogai. Kezdjük azzal, hogy az összes fogat implanttal pótolni több milliós tétel. Mondjuk a fogkorona is.

Egyébként létező genetikai probléma, hogy a fogak a foggyökértől kezdenek elhalni. Eleinte a fognak a töve feketedik be és dobja le a zománcot, folyamat pedig szépen halad előre. Ez nem igénytelenség, konkrétan elhal valamiért a gyökér.

2023. jan. 9. 13:27
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Túl korai ilyen öreges dolgokkal foglalkoznia.
2023. jan. 9. 22:30
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha nagyon rosszak a fogai, akkor mindenképp jó ötlet.

Inkább legyen műfoga, mint állandóan büdös szája, mert a rosz fogak sajnos kellemetlen szájszagot okoznak.

A legjobb a kivehetős fogsor, mert orális szexnél azt kitudja venni, és bátrabban tud ügyködni. Én azt ajánlanám.

2023. jan. 10. 20:05
 8/10 anonim ***** válasza:
Vannak akik baleset miatt is elveszthetik a fogukat vagy betegség miatt is ennyi idősen.Nekem is van egy fogam,ami elvileg egézséges,de folyamatosan baj van vele.Most egy kicsit visszahúzódott az ínyem róla és azóta fáj hodegre.Orvos mindent próbált már.Lassan gyökkérkezelni kell.Többin is van ínyvisszahúzódás,de ez hiperérzékeny.Már 1 éve ezzel szenvedek,már mentem a rendelöbe,hogy húzzák ki,mert már elegem van belőle.Van,hogy a műfog jobb néha...
2023. jan. 13. 15:53
 9/10 anonim ***** válasza:

8.

Nekem is ilyen problémám volt. Én már idősebb vagyok,és elég erős íny viszzahúzódásom van.

A fogorvosom megmondta, hogy mit vegyek meg a gyógyszertárba.

CURASEPT ADS 220.

Ezzel öblögettem naponta 2×, meg este lefekvés előtt, és azóta nem fáj az ínyem.

Próbáld meg.

2023. jan. 13. 16:20
 10/10 anonim ***** válasza:

"mondjuk a csaj se annyira Adonisz"

Ennek őszintén örülök, mert Adonisz férfi volt a görög mitológiában.

2023. febr. 16. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!