Mi a véleményetek arról hogy egy 22 éves lány a rossz fogai miatt műfogat szeretne? Nem furcsa az egy picit?
Mivel bántott meg téged ez a lány? Lenyúlta a pasidat és most szapulod?🤣
Valószínűleg amúgy igen, rossz a szájhigiéniája, de én is gondolkodtam már műfogakon így huszonévesen, ugyanis nekem pl. rés van a fogaim között, de bizonyos okból nem lehet fogszabályzóm. A műfogakat meg nagyon szépre meg tudják csinálni. Tudtommal az amerikaiaknak is azért olyan szép egyenes fehérek a fogaik, mert mű fogak.
Mégis mi tart vissza, hogy megkérdezd és itt tippmixeljük ki neked? Vagy élőben nincs akkora szád? Szemtől szemben nem mondanád meg ezeket neki, ugye?
Bajok vannak. Veled. És azokkal, akik semmi és mellett nem bírnak szó nélkül elmenni, közléskényszerük, véleményük van, anélkül, hogy bárki is kérdezte volna?
Se az életed, se a munkád, se a párkapcsolatod, sem semmi, ami most szar az életedben nem lesz jobb, mert ezt kiírtad ide.
Neked mi a bajod magaddal?
Nem furcsa idióta. Semmi sem lesz olyan, mint az eredeti fog, ezért van minden fogorvos azon, hogy megmentse azokat. Normális szakember nem is hajlandó ilyesmit megcsinálni. Ha nagyon rosta a fogak állapota, esetleg korona jöhet szóba vagy híd, de implantátumokat senki sem fog becsavarozni annak, akinek vannak menthető fogai. Kezdjük azzal, hogy az összes fogat implanttal pótolni több milliós tétel. Mondjuk a fogkorona is.
Egyébként létező genetikai probléma, hogy a fogak a foggyökértől kezdenek elhalni. Eleinte a fognak a töve feketedik be és dobja le a zománcot, folyamat pedig szépen halad előre. Ez nem igénytelenség, konkrétan elhal valamiért a gyökér.
Ha nagyon rosszak a fogai, akkor mindenképp jó ötlet.
Inkább legyen műfoga, mint állandóan büdös szája, mert a rosz fogak sajnos kellemetlen szájszagot okoznak.
A legjobb a kivehetős fogsor, mert orális szexnél azt kitudja venni, és bátrabban tud ügyködni. Én azt ajánlanám.
8.
Nekem is ilyen problémám volt. Én már idősebb vagyok,és elég erős íny viszzahúzódásom van.
A fogorvosom megmondta, hogy mit vegyek meg a gyógyszertárba.
CURASEPT ADS 220.
Ezzel öblögettem naponta 2×, meg este lefekvés előtt, és azóta nem fáj az ínyem.
Próbáld meg.
"mondjuk a csaj se annyira Adonisz"
Ennek őszintén örülök, mert Adonisz férfi volt a görög mitológiában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!