Furcsa az, ha valaki fiatalon eldönti, hogy nem szeretne sem párkapcsolatot, sem családot?
Én már 15-6 évesen is mondtam szüleimnek, hogy én nem szeretnék majd családot, se barátnőt.
Akkor még mosolyogtak.
Most már közeledek 30 felé, és továbbra sem volt egyetlen barátnőm sem.
Igazából annyi oka van, hogy én úgy látom, hogy az időmet sokkal jobb dolgokba is be tudom fektetni, mint egy kapcsolat.
100%-ban tudtam az egyetemre, majd a pénzkeresésre koncentrálni, és nekem egy jó karrier fontosabb, mint a család. Ennyi az oka nálam.
igen, furcsa, mármint inkább szokatlan.
de pl lehet, hogy a rossz szülő mintákat nem szeretné továbbvinni, hogy pl lehet, hogy ővele rosszul bántak, amikor gyerek volt, és akkor azt látta maga előtt mintaként, és akkor nehogy úgy bánjon ő is valakivel, és akkor pl azért dönti el.
Én szeretnék, de kiskoromban sokat bántottak, bárhova mentem, így nehezen bízok az emberekben. Haverjaim vannak, ismerősöket bármikor szerzek gond nélkül, de barátaim nincsenek. Párkapcsolatról pedig csak álmodozom.
20/L
Nem fura, igaza van. Rossz szülői minta; érzi, hogy ő nem alkalmas rá; munkamániás; antiszoci; full introvertált, bármi egyéb oka lehet.
Én nem csesztetném emiatt őket, hisz mint látjuk, a sok csodás kapcsolat hova vezet? A válásokhoz, megcsalásokhoz. Ő legalább nem akar e tábor tagja lenni:).
Apam nem akart gyereket de megis belekenyszerult es tonkretette az eletet
Na en ezert nem akarok gyereket mert csak irigykednek ra
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!