Furcsa az, ha valaki fiatalon eldönti, hogy nem szeretne sem párkapcsolatot, sem családot?
8-as
20 éves lányként könnyedén lehet párkapcsolatod.
A 2. vagyok.
Én nem akarom megosztani a pénzem senkivel... :D
Ilyen jellem vagyok/voltam mindig is. Nem azért dolgozok/dolgoztam, hogy megosszam mással a pénzem.
Egyedül is nagyon jókat nyaralok, ha pedig relomlik az állapotom, addigra az összegyűjtött pénzemmel gond nélkül befizetem magam egy szanatóriumba.
Családot nem. Nem szeretem a gyereket, rossz családban nőttem fel, számomra inkább nyűg. Párkapcsolatot talán, de arról sem álmodozom. Nem tartom alkalmasnak magam ezekre, olyan vagyok mint egy bot, nincs igényem rá.
24f.
Igen furcsa, mert nem felel meg a társadalmi elvárásoknak.
Nekem sincs családom, és soha nem is akartam. A háttérben valószínűleg befolyásolt hogy nem volt előttem hiteles apakép.
Apám alkoholista volt, gyakorlatilag anyám és a nagynéném nevelt fel. Azt hiszem végül is valahol szörnyű ezt leírni de számomra csak nyűg lenne a család. Ez van.
✅ "kognitív disszonancia redukció" áll a háttérben !
✅ Nekem is ez volt !
❌ Csak én későn eszméltem rá :/
❌ NAGYON KÉSŐN !
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!