Mi az igazság a mostani pedofil botránnyal kapcsolatban?
"hogy az ügyet egyáltalán felkapta a sajtó, mikor ezerszer cifrább dolgok vannak, "
"Éppen ellenkezőleg, te is tudod, hogy ez pont a melegellenes hecckampány része."
Úgy látom titeket nem zavar az a tény, hogy még ki is állt és hencegett vele.
Értem, hogy mosdatni kell, de ennyire nem hülye senki, hogy ezt megegye.
"Itt meg egy felnőtt, 40 éves ember, aki ráadásul általános iskolában tanár, kúrogat egy 15 éves gyereket.
Persze, törvény szerint nem pedofil.
De én azt remélem, hogy akad néhány bátor ember majd, aki olyan "kezelésben" részesíti ezt a férget, mint az antifák azokat az embereket, akiket nácinak néztek."
Egy valamit kérdeznék tőletek. De azt előre leszögezem, szerintem sem normális ennek a majdnem 40 évesnek és a 15 lves szeretőjének a kapcsolata.
De lenne kettő kérdésem.
Az első, ez miért pedofília? A pedofília az, hogyha egy 30 éves megdug egy 8 évest, aki mé csak a serdülőkort SEM érte el. Azért a 15 éves már kezd felnőni.
A másik meg az, hogyha szerintetek a 15 éves fiatal, akkor ha a 15 éves lefekszik a 20 évessel, akkor azzal miért nincsen bajotok? Elvégre akkor a 15 éves ugyancsak 15 éves, tehát akkor most tulajdonképpen számotokra ez nem is a 15 éves kora miatt pedofília, hanem a MÁSIK EMBER kora miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!