Nem szoktam politikai kerdeseken gondolkozni, de most a reggeli docogos buszon eszembe jutott egy, ami a jelenlegi valasztasokkal es kampannyal kapcsolatos. Lehet benne igazsag?
Mutass egy mocskolódást, ami nem igaz.
MZP mocskol mindenkit
Igen kérdező, ezt úgy hívják, hogy propaganda.
A fidesz kezében vannak az állami média és milliárdokat költenek mindenféle egyéb reklámfelületre is (plakát, yt reklám, face reklám), ahol az ellenzéket mocskolják.
En nem kovetem a kozvetiteseket,csak neha jovet menet elkapok 1-2 cikket.
Ebbol vontam le a kovetkeztetesem.
Kérdező
MZP az ellenzéki összefogás jelöltje és szimplán csak be van mutatva amikor valamit mond, valahogyan megnyilvánul.
Mivel szinte minden nap kénytelen még az ellenzéki sajtóban is magyarázkodni a kijelentései, megjegyzései miatt, az ATV műsorvezetője is a fejét fogja időnként az ostobaságai miatt, már 2 "szakembert" tettek mellé, hogy kordában tartsák a szövegeit és már nem engedik egyedül "élőzni" meg kérdésekre válaszolni, teljesen egyértelmű, hogy nem a jobboldal propagandája hogy ez az ember egy közveszélyes hülye.
Ettől függetlenül hogy képzeled?
Az ellenzéki összefogás 6 pártja csinál egy hónapokig tartó kampányt, előválasztást és azon megválasztanak az ellenzéki szavazók egy olyan embert aki direkt hülye, hogy a fidesz maradhasson kormányon?
MInek????
Nem egyszerűbb ha szimplán nem kampányolnak a fidesz ellen és hagyják nyerni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!