Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem szoktam politikai kerdesek...

Nem szoktam politikai kerdeseken gondolkozni, de most a reggeli docogos buszon eszembe jutott egy, ami a jelenlegi valasztasokkal es kampannyal kapcsolatos. Lehet benne igazsag?

Figyelt kérdés
Ha Márki-Zay ennyire rossz embernek van beallitva,hogy mindenkinek beszol meg hogy minden tamogatast megvon, akkor lehet,hogy ez egy nagy manipulacio resze,hogy ennek tudataban maradjon inkabb a jelenlegi kormany. Es szavazzanak tovabbra is a jelenlegi kormanyra az emberek. Velemeny?
2022. febr. 3. 10:27
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
94%
Kit sértettek meg és mivel?
2022. febr. 3. 16:35
 22/37 A kérdező kommentje:
Nem hiszem,hogy magyaraznom kellene, csak nyiss fel egy ujsagot vagy hirportalt, vezeto cikkek vannak roluk.
2022. febr. 3. 16:39
 23/37 anonim ***** válasza:
53%

De, jó lenne, ha elmagyaráznád! Mert akiket a fidesz szerint megsértettek, azok - láss csodát- nem sértődtek meg.

Szóval, kit sértettek meg és mivel?

2022. febr. 3. 16:41
 24/37 A kérdező kommentje:

Tessek,olvasgass:

[link]

2022. febr. 3. 16:43
 25/37 anonim ***** válasza:
53%
Nem figyeltél. Nem az érdekel, hogy a jajdefüggetlen kormánypárti origo SZERINT kiket sértettek meg, mert mint mondottam volt, akiket szerintük megsértettek, azok nem sértődtek meg. Szóval, kit sértettek meg és mivel?
2022. febr. 3. 16:46
 26/37 A kérdező kommentje:
Nézz utana. Nekem nincs idom ezzel foglalkozni.
2022. febr. 3. 16:51
 27/37 anonim ***** válasza:
53%

Ez a legtipikusabb, de egyben legszarabb mellébeszélés.

Ha nincs a kezedben semmi, mire alapozva állítasz valamit?

Miért kell hazudni?

Ha hazudozni van időd, arra is lett volna, hogy alátámaszd az állításodat.

2022. febr. 3. 16:59
 28/37 A kérdező kommentje:
Menj at ujra hogy mi volt az eredeti kerdes.
2022. febr. 4. 08:24
 29/37 anonim ***** válasza:
34%
Elégszer olvastam a kérdést. Egyetlen pontja sem mentesít a hazugságod alól.
2022. febr. 4. 09:18
 30/37 A kérdező kommentje:
Aruld mar el,hogy hol veltel hazugsagot feltetelezni? Be is masolhatod ide idezojelbe. sot meg is kerlek rá.
2022. febr. 4. 09:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!