Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért gondolják azt egyesek,ho...

Miért gondolják azt egyesek,hogy női vezetők csak azért mert nők jobbak lennének?

Figyelt kérdés

Sztem egy politikust nem a neme határoz meg,és nekem m1 egy politikus neme és külcsine(Donáth Annán sem ezt nézem)hanem a világnézete érdekel,és az,hogy milyen programot kínál számunkra.

Ha mondjuk az USAt vesszük én Alexandria Ocasio Cortezt választanám,sztem ő jó elnök lenne,de nem azért mert nő,hanem azért mert hasonló a világnézetünk.

Hogy ellenpéldákat is hozzak.

Donald Trump azért lett elnök mert Hillary Clinton volt a másik ajánlat,aki minden idők legrosszabb elnöke lett volna(Trump se volt sokkal jobb).

Vagy Németországot.

Angela Merkel nem kicsit felelős abban,hogy a NER kitudott épülni.

Magyarországgal szemben nem most kellett volna ilyen eljárásokat indítani mint most,hanem 2010 őszétől, amikor is az ABt kiüresítették, a választási törvényt a saját érdekeik szerint alakították stb.

De ezt Merkel leszarta,mert a német autóiparnak kell az olcsó Győri meg Kecskeméti munkaerő.

Ahogy a migrációs politikája is kész csőd volt Merkelnek(ebben az egyben igaza van Orbánnak) nem európai kultúrkörből érkezett emberekkel menedzselni a demográfiai válságot nem picit hülye ötlet.

Most is csak azért látják őt jobbnak,mert az utódja még nála is rosszabb.

És még egy egyrészt-másrésztozás Magyarországon pl jobb lenne egy női miniszterelnök.

2023. febr. 15. 04:27
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
#10 pontosan ki az a “ti”? Itt mindenki aki nem ért veled egyet, muszáj hogy egymással egyetértsen?
2023. febr. 15. 07:33
 12/24 anonim ***** válasza:
Se nem jobbak, se nem rosszabbak. A politika pont egy olyan dolog, ahol kevésbé számít az illető neme.
2023. febr. 15. 08:22
 13/24 anonim ***** válasza:
26%
Bocs, nem olvastam végig a kérdésed, de Putyinkova elnök asszony (ha létezne) nem küldené a halálba a gyerekeit Ukrajnába.
2023. febr. 15. 08:56
 14/24 anonim ***** válasza:
17%
Mert a történelem azt igazolja, hogy a női vezetők jobbak a férfiaknál. Cáfoljatok meg!
2023. febr. 15. 09:04
 15/24 anonim ***** válasza:
0%

Amíg egészséges hetero nő lenen vezető, nincs gond, de amikor egy turbófrusztrált, vérliberális femináci kapna hatalmat....

Még gyerek sem születne, kötelező lenne a nőknek a leszbikus hovatartozás, férfiak kizárólag csak építőiparban, segédmunkásként, biomasszaként, spermadonorként üzemelhetnének....

Beteg nőkre főleg a politikában nincs szükség.

2023. febr. 15. 09:06
 16/24 anonim ***** válasza:
39%

"Mert a történelem azt igazolja, hogy a női vezetők jobbak a férfiaknál. Cáfoljatok meg!"

Novák Kati, Varga Juci, Koncz Zsófika, Selmeczi... stb. Semmivel nem jobbak - sőt - mint fideszes társaik. Ugyanolyan pártkatonák, önálló gondolatok, saját vélemény és gerinc nélkül.

2023. febr. 15. 09:52
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Mindkét nemnek vannak tulajdonságai, amelyek nem egyformák. Minden szakmának vannak feltételei, amelyek szükségesek a szakma kiváló műveléséhez.

Történetesen a jó politikai irányítás feltételrendszere között nem szerepel olyan tulajdonság, amiben különbözne férfi és nő.

Talán néhány esetben (vitás helyzetekben) az empátia fontos, és ez nőkben gyakoribb, de nem kizárólagos.

Összegezve, a politikai tevékenység jó művelésében a nemnek nincs szerepe, az emberi minőségnek annál inkább. Ez pedig mindenekelőtt nevelés kérdése.

2023. febr. 15. 10:36
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
#16 Én államvezetőkről beszélek, nem kirakatba ültetett fruskákról.
2023. febr. 15. 11:01
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem Orban Viktor lenne a miniszterelnökünk, akkor Soros György elragadná a lelkünket, és levinné a Pokolba. Egy nő nem tudna így megvédeni
2023. febr. 15. 12:59
 20/24 anonim ***** válasza:
#19 Ja hogy csak troll vagy 😂😂 már kezdtelek komolyan venni 😂
2023. febr. 15. 13:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!