Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért gondolják azt egyesek,ho...

Miért gondolják azt egyesek,hogy női vezetők csak azért mert nők jobbak lennének?

Figyelt kérdés

Sztem egy politikust nem a neme határoz meg,és nekem m1 egy politikus neme és külcsine(Donáth Annán sem ezt nézem)hanem a világnézete érdekel,és az,hogy milyen programot kínál számunkra.

Ha mondjuk az USAt vesszük én Alexandria Ocasio Cortezt választanám,sztem ő jó elnök lenne,de nem azért mert nő,hanem azért mert hasonló a világnézetünk.

Hogy ellenpéldákat is hozzak.

Donald Trump azért lett elnök mert Hillary Clinton volt a másik ajánlat,aki minden idők legrosszabb elnöke lett volna(Trump se volt sokkal jobb).

Vagy Németországot.

Angela Merkel nem kicsit felelős abban,hogy a NER kitudott épülni.

Magyarországgal szemben nem most kellett volna ilyen eljárásokat indítani mint most,hanem 2010 őszétől, amikor is az ABt kiüresítették, a választási törvényt a saját érdekeik szerint alakították stb.

De ezt Merkel leszarta,mert a német autóiparnak kell az olcsó Győri meg Kecskeméti munkaerő.

Ahogy a migrációs politikája is kész csőd volt Merkelnek(ebben az egyben igaza van Orbánnak) nem európai kultúrkörből érkezett emberekkel menedzselni a demográfiai válságot nem picit hülye ötlet.

Most is csak azért látják őt jobbnak,mert az utódja még nála is rosszabb.

És még egy egyrészt-másrésztozás Magyarországon pl jobb lenne egy női miniszterelnök.

2023. febr. 15. 04:27
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
1 es vagyok, nem értem miért pontoztak le
2023. febr. 15. 18:29
 22/24 anonim ***** válasza:
#21 azért, mert ez egy hímsoviniszta ország.
2023. febr. 15. 19:27
 23/24 anonim ***** válasza:

Ennek eldöntéséhez először is ki kellene termelni és felmutatni olyan nőket, akiről maguk a választók is elhiszik, hogy valódi alternatívák tudnak lenni.

Ha már nőként akar valaki érvényesülni, akkor használja a nőiességét. Itt nem arra gondolok, hogy bikiniben járjon ülésekre, hanem arra, hogy összességében lássam benne a nőt és nem egy elférfiasodott valakit, aki most a gender őrületet meglovagolva próbál érvényesülni. Szép és jó, hogy csináltak mindenféle kutatásokat, miszerint a nők ilyenek a férfiak meg olyanok és miért lenne jobb, ha több nő is vezető szerephez jutna, de akkor nőket küldjenek oda, ne (már elnézést) beteg öregasszonyokat, vagy mint nálunk az aktuális főellenség feleségét, ami már magában is elég lenne a bukáshoz, de mellette még férfiasabb is, mint a férje. Mert ők éppen hogy nem prezentálják azokat az értékeket, amiket a kutatásokban a nők melletti érvként használnak.

2023. febr. 26. 07:58
 24/24 anonim ***** válasza:

#23 te nem az érvényesülni akaró nőkről beszélsz, hanem a társadalom semmit sem értő tagjairól, akár nők akár férfiak.

Csak megjegyzem, a volt Ceylon (ma Sri Lanka - a helyiek nyelvén) meglehetősen viharos és rossz időszakokat élt meg, aztán jött egy asszony, nem a legfiatalabb korú, és rendet tett. Például megváltoztatta az ország nevét, lecsendesítette a tamilokat, megteremtette a belső békét, és alatta kezdett javulni a gazdaság - mára elég tűrhető. És a helyiek (akár szingalézek akár tamilok) rohadtul nem osztanák a nézeteidet. De kérdezhetsz más országok női vezetőiről is. Egyik se a női vagy nemi mivolta, hanem az esze miatt lett az, ami. De ezt e torz magyar társadalom jó része nem érti.

2023. febr. 26. 14:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!