Miért gondolják azt egyesek,hogy női vezetők csak azért mert nők jobbak lennének?
Sztem egy politikust nem a neme határoz meg,és nekem m1 egy politikus neme és külcsine(Donáth Annán sem ezt nézem)hanem a világnézete érdekel,és az,hogy milyen programot kínál számunkra.
Ha mondjuk az USAt vesszük én Alexandria Ocasio Cortezt választanám,sztem ő jó elnök lenne,de nem azért mert nő,hanem azért mert hasonló a világnézetünk.
Hogy ellenpéldákat is hozzak.
Donald Trump azért lett elnök mert Hillary Clinton volt a másik ajánlat,aki minden idők legrosszabb elnöke lett volna(Trump se volt sokkal jobb).
Vagy Németországot.
Angela Merkel nem kicsit felelős abban,hogy a NER kitudott épülni.
Magyarországgal szemben nem most kellett volna ilyen eljárásokat indítani mint most,hanem 2010 őszétől, amikor is az ABt kiüresítették, a választási törvényt a saját érdekeik szerint alakították stb.
De ezt Merkel leszarta,mert a német autóiparnak kell az olcsó Győri meg Kecskeméti munkaerő.
Ahogy a migrációs politikája is kész csőd volt Merkelnek(ebben az egyben igaza van Orbánnak) nem európai kultúrkörből érkezett emberekkel menedzselni a demográfiai válságot nem picit hülye ötlet.
Most is csak azért látják őt jobbnak,mert az utódja még nála is rosszabb.
És még egy egyrészt-másrésztozás Magyarországon pl jobb lenne egy női miniszterelnök.
7es nem de én pont ezt mondtam,hogy nem a NEME határozza meg,talán nem csak a kérdést kéne elolvasni.
És amúgy Donáth Anna eddigi szereplését illetően hát fogalmazzunk úgy h nem hiszem komoly esélyei vannak hogy miniszterelnök lesz,de nem azért mert nő,hanem azért mert közte és Fegyőr közt eddig annyi a különbség, hogy szebb mint András
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!