Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért gondolják azt egyesek,ho...

Miért gondolják azt egyesek,hogy női vezetők csak azért mert nők jobbak lennének?

Figyelt kérdés

Sztem egy politikust nem a neme határoz meg,és nekem m1 egy politikus neme és külcsine(Donáth Annán sem ezt nézem)hanem a világnézete érdekel,és az,hogy milyen programot kínál számunkra.

Ha mondjuk az USAt vesszük én Alexandria Ocasio Cortezt választanám,sztem ő jó elnök lenne,de nem azért mert nő,hanem azért mert hasonló a világnézetünk.

Hogy ellenpéldákat is hozzak.

Donald Trump azért lett elnök mert Hillary Clinton volt a másik ajánlat,aki minden idők legrosszabb elnöke lett volna(Trump se volt sokkal jobb).

Vagy Németországot.

Angela Merkel nem kicsit felelős abban,hogy a NER kitudott épülni.

Magyarországgal szemben nem most kellett volna ilyen eljárásokat indítani mint most,hanem 2010 őszétől, amikor is az ABt kiüresítették, a választási törvényt a saját érdekeik szerint alakították stb.

De ezt Merkel leszarta,mert a német autóiparnak kell az olcsó Győri meg Kecskeméti munkaerő.

Ahogy a migrációs politikája is kész csőd volt Merkelnek(ebben az egyben igaza van Orbánnak) nem európai kultúrkörből érkezett emberekkel menedzselni a demográfiai válságot nem picit hülye ötlet.

Most is csak azért látják őt jobbnak,mert az utódja még nála is rosszabb.

És még egy egyrészt-másrésztozás Magyarországon pl jobb lenne egy női miniszterelnök.

2023. febr. 15. 04:27
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
24%
Azt, hogy Hilari Clinton lett volna a legrosszabb azt nem fogjik megtudni.
2023. febr. 15. 06:05
 2/24 anonim ***** válasza:
22%
A migrációs politika az tényleg el van cseszve, onnantól hogy ide engedték a Magyarokat
2023. febr. 15. 06:07
 3/24 anonim ***** válasza:
79%
Az egész migráció a sztyeppei népeknek köszönhető. :) Ha a hunok nem indulnak meg, máshogy nézne ki Európa. A germánok valahol a mai oroszország területén élnének, a szlávok lehet nem is léteznének, és Európa a latinokból, görögökből és keltákból állna.
2023. febr. 15. 06:28
 4/24 anonim ***** válasza:
19%
Miért gondolják azt egyedek, hogy férfi vezetők, csak azért mert férfiak jobbak lennének? Hiszen az összes háborút ők okozták?
2023. febr. 15. 06:34
 5/24 anonim ***** válasza:
26%
Én például azért, mert már csak anatómiai felépítésüknek köszönhetően is távol áll tőlük a f*szméregetés.
2023. febr. 15. 06:54
 6/24 A kérdező kommentje:
4es akkor Budaházy Edda jobb vezető lenne mint mondjuk Ungár Péter?
2023. febr. 15. 06:57
 7/24 anonim ***** válasza:
33%
#6 visszakérdezek. Szerinted Győzike jobb vezető lenne, mint mondjuk Donáth Anna?
2023. febr. 15. 07:03
 8/24 A kérdező kommentje:

7es nem de én pont ezt mondtam,hogy nem a NEME határozza meg,talán nem csak a kérdést kéne elolvasni.

És amúgy Donáth Anna eddigi szereplését illetően hát fogalmazzunk úgy h nem hiszem komoly esélyei vannak hogy miniszterelnök lesz,de nem azért mert nő,hanem azért mert közte és Fegyőr közt eddig annyi a különbség, hogy szebb mint András

2023. febr. 15. 07:05
 9/24 anonim ***** válasza:
64%
#8 mert én írtam valahol, hogy bármit is a nem határoz meg?
2023. febr. 15. 07:10
 10/24 A kérdező kommentje:
De ti mondtátok,hogy attól mert hogy nő,nem azzal a versenyszellemmel létezik és ezért jó,meg hogy a háborúkat csak férfiak okoztak(Nagy Katalin, Mária Terézia és Viktória királynő tudtommal nővel, ahogy véres Mária is)
2023. febr. 15. 07:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!