Ellenzékiek : Mi a véleményetek a tanártüntetés főszervezőjéről ?
Bite Zsolt aki öngyílkosságra buzdította a gyerekeket a videoiban, vetkőzött és dicsekedett vele, hogy egy 15 éves tanítványával létesített szexuális kapcsolatot. Namost ez egy ellenzéki tanártüntetés szervező. Ráadásul Engedély nélkül tartott szexuális felvilágosító órát a kirúgott tanár [link]
A pedagógusok pedig most kaptak nettó 30%-os emelést, amivel 207 ezerről 260-an lett a fizetésük egyébként.
A "mindenbe belepofázok" pottyondi is valahogy most nem vicceskedik.
Milyen fura???
"0% áll a válaszom.
Ebből számomra tisztán az következik, hogy az ellenzék támogatja a pedofíliát."
A gyakoris felhasználók pontozásától függ az ellenzéki pártok politikai állásfoglalása, vagy hogy sikerült a kettőt összekapcsolni?
Ráadásul ha jól tudom, 15 éves gyerekről van szó, ami közel sem pedofília. Már egy 14 éves is azzal dug akivel csak akar, egy 12 éves pedig 18 alatti partnerrel is szexelhet. Pedofíliáról pedig csak ez alatt beszélünk, ha az elkövető személy már nagykorú.
A pontozás csak egy dolog.
Másrészt rajtad se látom, hogy annyira elítélnéd a pedofíliát.
"Másrészt rajtad se látom, hogy annyira elítélnéd a pedofíliát."
Elítélem a pedofíliát.
Most jobb lett a lelkednek?
Elég alacsony IQ-ra vall, hogyha van egy ilyen tanár, akkor szerinted mind ilyen.
Azért van amelyik tanítani jár be a suliba, és nem szexelni. Az én gyerekeimnek több olyan tanára is van. És szerintem ők nagyon rosszul vannak fizetve.
Most bocsánat, de mit kéne hozzá szólni?
Tanár vagyok, ellenzéki oldalon. Ez a pedagógus asszisztens pedig egyértelműen kártékony a gyerekekre nézve.
Nem azért, mert meleg, hanem azért, mert gyerekkel akar szexelni. Hetero tanerőre ugyanilyen vágyakkal szintén ugyanezt mondanám.
"szintén ugyanezt mondanám."
Az agyatlan ferdehajlamú b uzeránsnak hiába mondod, nem érti, csak fújja, hogy a jogszabály.
Elmenne ez egy 5 éves gyerekkel is, ha úgy lenne a szabály a sz arházi.
"Nem azért, mert meleg, hanem azért, mert gyerekkel akar szexelni."
De hát a 14 éves korhatár társadalmilag is elfogadott, senki nem háborgott rajta. Jogilag sem tiltja semmi, hogy egy 60 éves lefeküdjön egy 14 évessel. Ha sem jogi, sem társadalmi akadálya nincsen, miért akartok a személyes morális aggályaitok miatt eltiltani valakit olyan pályától, ahol minden joga megvan dolgozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!