Ellenzékiek : Mi a véleményetek a tanártüntetés főszervezőjéről ?
Bite Zsolt aki öngyílkosságra buzdította a gyerekeket a videoiban, vetkőzött és dicsekedett vele, hogy egy 15 éves tanítványával létesített szexuális kapcsolatot. Namost ez egy ellenzéki tanártüntetés szervező. Ráadásul Engedély nélkül tartott szexuális felvilágosító órát a kirúgott tanár [link]
A pedagógusok pedig most kaptak nettó 30%-os emelést, amivel 207 ezerről 260-an lett a fizetésük egyébként.
Ez főszervező? Sosem hallottam róla.
A linkjeid viszont baromi hitelesek. :D
Egyébként még ha igaz is, 18 és 19 év között nem számít pedofíliának ezzel azért illik tisztában lenni.
Inkább a papokról beszélj. A tanárokat hagyd.
Nem volt ő semmilyen főszervező, konkrétan még arról se taléltam semmi, hogy tag lett volna, de ha az is volt, egy szakszervezet feladata kinoymozni, hogy a tagjainak kivel van szexuális viszonya, vagy mégis mit vársz tőlük?
Arról nem is beszélve, hogy a Fidesz vitte le a beleegyezési korhatárt 14-re, szóval az hogy ilyenek történhetnek az csakis a Fidesz hibája. Ha annyira nem tetszik nekik, akkor miért szállították le a beleegyezési korhatárt?
Balliberális reakciók:
Kamu. Forrás??? Ez kamu forrás, nem hiteles! És a kaleta? Az jobb vót?
Aztán vegül a szép, csendes eltűnés, felszívódás marad a végére mindig😂
Szerintem a tanárok 90% azt sem tudja, hogy ki ez.
Ezt úgy írom, hogy sok mindenben én sem értek velük egyet, de azért ne kajáljunk már be minden ócska propagandát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!