Azért nem érdekli az embereket a tanártüntetés mert diákkorukban rossz vagy gonosz tanáraik voltak?
Most mi a baj?
Tüntessenek engem nem zavar.
Igen. Több jobbos mondta hogy vele mennyire, de mennyire rosszul bántak. 2008 ált. alsóban nekem is volt egy kiemelkedően nemzethy agyagedényes tanárom, de a 90% elégedett voltam.
#Tanár Nélkül Nincs Jövő
"Megbuktatták őket, mert már akkor is lusta, munkakerülő, dilettáns bagázs voltak, és most ezért akarnak bosszút állni."
Ne beszélj a mások nevében ha megkérhetlek. Ha te vagy a kérdés célcsoportja, akkor válaszolj így, de mások nevében ne nyilatkozz, mert ostobaság.
Kérdező, nekem sok szar tanárom volt, az egész tanári pályával kapcsolatban negatív érzésem van. Vannak jó tanárok is de annyi szar tanárral volt dolgom, hogy belőlük indulok ki, ilyen vagyok, ez a természetem. Nem támogatom a béremelésüket a negatív élményeim miatt. A jövőmet jó esetben nem Magyarországon fogom leélni, tehát nem az én problémám ha még ennél is súlyosabb lesz a helyzet.
Ha nem is tetszik sokaknak majd amit írtam, mégiscsak leírtam ezt a kis történetet, ha már én vagyok a célcsoportja a kérdésnek.
Azért nem érdekli az embereket, mert a tanárok nem pénzt csinálnak. Anyagi haszon, anyagi kár nem származik, ezért az emberek közömbösek. Mert az emberek túlnyomó többségét csak a pénz érdekli.
Ez egy ilyen világ.
És nekem jó tanáraim voltak, vagy átlagosak. Rossz tanárom nem volt.
De az még a régi világ volt, amikor nem csak a pénz volt fontos.
Én tudom, 9. Nem egyetértettem, csak magyarázatot adtam.
A társadalom hibája, hogy ezt csak kevesen ismerik fel, és még kevesebben cselekszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!