Mit szólsz ahhoz, hogy fény derült a tanártüntetések
titkos hátterére?
Figyelt kérdés
Videóbejegyzésben dicsekedett el vele a Krúdy Gyula Angol-Magyar Két Tanítási nyelvű Általános Iskola LMBTQ- aktivista tanára, hogy egy tizenötéves fiúval tart fenn szexuális kapcsolatot, de szerinte ez teljesen rendben van
"A tanártüntetések szervezője bejelentette, hogy pedofil és meleg - Videó"
Már csak az hiányzik, hogy transz, migráns és strici legyen😂
2023. febr. 13. 10:37
2/78 anonim válasza:
🤣🤣 persze dildós zsóti megírta
Én egyébként láttam dildós zsótit, a p0rnhubon, egy baseball ütő volt az ánuszában, azzal tágították, előtte egy csomó afrikai behatolt neki 🤭
2023. febr. 13. 10:38
3/78 anonim válasza:
A Vadhajtasokon teljesen nyilvanvalo hazugsagokat tolnak napi 24 oraban, egy pontot vagy vesszot sem lehet nekik elhinni.
2023. febr. 13. 10:43
4/78 anonim válasza:
Bár bejegyzett médiatermék lennének, hogy legalább vesztett sajtóperük lehessen, de még ehhez is gyávák.
2023. febr. 13. 10:46
5/78 Molyember válasza:
Ez a tanártüntetések titkos háttere? Ez? :D
Az akkumulátorgyár ellen tiltakozó áldebreceniek kivel tartanak fenn szexuális kapcsolatot?
A felső- és a középosztályt nem lehet propagandával hülyíteni, úgyhogy csoszogj vissza a szalag mellé, és fantáziálj tovább, különben bukod a várva várt bónuszt.
Ha esetleg foglalkozás körében követted volna el ezt a kérdést, akkor kellett volna bele egy vaskos zsidózás is.
2023. febr. 13. 10:48
6/78 anonim válasza:
Én egyre jobban hajlok arra, hogy van itt néhány olyan ember, aki pusztán azért írogat, hogy a propaganda ide is eljusson. Azt nem tudom, hogy ezt önkéntes, vagy professzionális alapon történik-e, de hogy ez nem kérdés volt, az tuti...
2023. febr. 13. 10:49
7/78 anonim válasza:
Szóval nem az a lényeg, hogy egy pedofil tanárt esetleg azonnal el kellene onnan távolítani, hanem az, hogy melyik újság írja meg?
2023. febr. 13. 10:53
8/78 anonim válasza:
7es, nem, az a lényeg, hogy egy nem médium azt ir, amit akar, nincs bizonyitóereje, akármit leirhat bűntetlenül.
2023. febr. 13. 10:55
9/78 anonim válasza:
"Ez nyilván csak véletlen egybeesés." Nem, ez egyértelműen vadhajtásos dolog és nem véletlen. Vadhajtásoktól, csak és kizárólag lejárató propagandát olvasta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!