Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szólsz ahhoz, hogy fény...

Mit szólsz ahhoz, hogy fény derült a tanártüntetések titkos hátterére?

Figyelt kérdés

Videóbejegyzésben dicsekedett el vele a Krúdy Gyula Angol-Magyar Két Tanítási nyelvű Általános Iskola LMBTQ- aktivista tanára, hogy egy tizenötéves fiúval tart fenn szexuális kapcsolatot, de szerinte ez teljesen rendben van

[link]

2023. febr. 13. 10:35
A kérdező szavazást indított:
Nem lep meg a dolog.
Ez már nekem is sok.
Ez nyilván csak véletlen egybeesés.
19 szavazat
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/78 anonim ***** válasza:
93%

"A tanártüntetések szervezője bejelentette, hogy pedofil és meleg - Videó"

Már csak az hiányzik, hogy transz, migráns és strici legyen😂

2023. febr. 13. 10:37
 2/78 anonim ***** válasza:
85%

🤣🤣 persze dildós zsóti megírta

Én egyébként láttam dildós zsótit, a p0rnhubon, egy baseball ütő volt az ánuszában, azzal tágították, előtte egy csomó afrikai behatolt neki 🤭

2023. febr. 13. 10:38
 3/78 anonim ***** válasza:
90%
A Vadhajtasokon teljesen nyilvanvalo hazugsagokat tolnak napi 24 oraban, egy pontot vagy vesszot sem lehet nekik elhinni.
2023. febr. 13. 10:43
 4/78 anonim ***** válasza:
84%
Bár bejegyzett médiatermék lennének, hogy legalább vesztett sajtóperük lehessen, de még ehhez is gyávák.
2023. febr. 13. 10:46
 5/78 Molyember ***** válasza:
90%

Ez a tanártüntetések titkos háttere? Ez? :D

Az akkumulátorgyár ellen tiltakozó áldebreceniek kivel tartanak fenn szexuális kapcsolatot?

A felső- és a középosztályt nem lehet propagandával hülyíteni, úgyhogy csoszogj vissza a szalag mellé, és fantáziálj tovább, különben bukod a várva várt bónuszt.

Ha esetleg foglalkozás körében követted volna el ezt a kérdést, akkor kellett volna bele egy vaskos zsidózás is.

2023. febr. 13. 10:48
 6/78 anonim ***** válasza:
98%
Én egyre jobban hajlok arra, hogy van itt néhány olyan ember, aki pusztán azért írogat, hogy a propaganda ide is eljusson. Azt nem tudom, hogy ezt önkéntes, vagy professzionális alapon történik-e, de hogy ez nem kérdés volt, az tuti...
2023. febr. 13. 10:49
 7/78 anonim ***** válasza:
10%
Szóval nem az a lényeg, hogy egy pedofil tanárt esetleg azonnal el kellene onnan távolítani, hanem az, hogy melyik újság írja meg?
2023. febr. 13. 10:53
 8/78 anonim ***** válasza:
89%
7es, nem, az a lényeg, hogy egy nem médium azt ir, amit akar, nincs bizonyitóereje, akármit leirhat bűntetlenül.
2023. febr. 13. 10:55
 9/78 anonim ***** válasza:
97%
"Ez nyilván csak véletlen egybeesés." Nem, ez egyértelműen vadhajtásos dolog és nem véletlen. Vadhajtásoktól, csak és kizárólag lejárató propagandát olvasta.
 10/78 Molyember ***** válasza:
97%
Hetes, ez nem újság...
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!