Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szólsz ahhoz, hogy fény...

Mit szólsz ahhoz, hogy fény derült a tanártüntetések titkos hátterére?

Figyelt kérdés

Videóbejegyzésben dicsekedett el vele a Krúdy Gyula Angol-Magyar Két Tanítási nyelvű Általános Iskola LMBTQ- aktivista tanára, hogy egy tizenötéves fiúval tart fenn szexuális kapcsolatot, de szerinte ez teljesen rendben van

[link]

2023. febr. 13. 10:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 anonim ***** válasza:
0%
38 Megértem, hogy miközben a tanárnéniről álmodoztál, csak a tanárbácsi meg apu ültetett az ölébe. Ebből adódóan érthető a frusztlátságod és ahogy másokat foggal, körömmel védesz. Ha volt egy kis eszed kaptál érte pénzt és az már nem volt kényszerítés.
2023. febr. 13. 12:26
 42/78 anonim ***** válasza:
0%
Te ne sajnálkozz öcsém :)) Ha valaki itt szellemileg és morálisan pont az a szar, mint a többi hasonszőrű, az te vagy)) Nem én mentegetem, ha ezt felfogtad volna az egybites agyaddal.
2023. febr. 13. 12:28
 43/78 anonim ***** válasza:
100%

Mindenek előtt leszögezném, hogy szerintem beteges, ha egy felnőtt ember kamasszal kezd ki. Kényszerkezelni kellene, és törvénymódosításra lenne szükség, hogy a beleegyezési korhatárt felemeljék 18 évre.

DE. Eddig ezen az oldalon egy csomó olyan pedofil állattal vitatkoztam, akik szerint teljesen normális, ha egy féri 14-15 éves lányokkal szexel, és rájuk izgul. Őket is elítélitek? Én igen. Csak mert ez ellen a javaslatom ellen mindig felháborodás volt, mert hogy a szexuális vágy az természetes. Vagy a pedofilia csak akkor oké, ha vénember izgul a tinilányra?

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__1212..

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

2023. febr. 13. 12:33
 44/78 anonim ***** válasza:
97%

A törvény valóban nem bünteti az efebofíliát. Ha annyira zavarja a konzervatívokat, miért nem változtatnak rajta? Vagy csak a fiatalkorúak beleegyezési korhatárát tudták levinni 12-re, mer az erkölcsös?

Persze, mint jóérzésű ember, én sem tartom túl jó dolognak ezt a viszonyt, de mivel törvénybe nem ütközik, a rosszalláson kívül nem tudok mit tenni.

Ugyanakkor... hogy jön ez a pedagógustüntetésekhez?:D Merthát a kérdés erről szól, a cikk viszont kvára nem...

2023. febr. 13. 12:49
 45/78 anonim ***** válasza:
86%

"Nem, a pedofil egy jelző, egy mentális betegség megnevezése, nincs ilyen bűncselekmény a Btk-ban."

A pedofil valóban jelző, de a vadhajtások akkor is hazudik, mert a pedofília a serdülőkor előtti gyerekekhez való vonzódás, amiről itt elvileg nincsen szó.

Ugyanakkor ha azt állítod, hogy a tanár pedofil párkapcsolatban él - amit az oldal nyíltan talán nem tett, de sugallt - akkor viszont bűncselekmény elkövetésével vádolod. A tolvaj is csak egy jelző, de aki tolvaj, az bűncselekményt követ el, ezért tolvajnak nevezni valakit igencsak vádaskodó hangvételű dolog.

2023. febr. 13. 13:03
 46/78 anonim ***** válasza:
97%

Egyébként halkan jegyzem meg, hogy ennek a csávónak az esete csak ráerősít arra, hogy a kormánynak végre elő kéne vennie a pedagógusok követeléseit és teljesíteni azokat.

Ugyanis amíg nem javítanak a pedagógusok helyzetén - és eddig kilátás sincs erre - addig nem lesz megoldva az utánpótlás és munkaerőhiány lesz.

És bizony amíg munkaerőhiány van, addig akármilyen igénytelen, gyatra, erkölcstelen pedagógus a pályán tud maradni, mert nem fogják kirúgni, mert nincs kivel helyettesíteni.

Ha majd a kormány végre rendberakja az oktatást és lesz kit felvenni a helyére, ezt a jószágot is könnyen kirúghatják. De amíg nem, addig marad ő és a hozzá hasonlók.

2023. febr. 13. 13:41
 47/78 A kérdező kommentje:

Friss hír: már ki is rúgták az illetőt.

[link]

2023. febr. 13. 16:31
 48/78 anonim ***** válasza:
96%

Ez jó hír, én sem örülnék, ha ilyen ember tanítaná a gyerekem. Nem azért mert meleg, hanem mert kiskorúval van viszonya. Ha a tanár úrnak ugyanilyen fiatal barátnője lenne a is ugyanilyen elítélendő lenne

De mi köze van ennek a tanártüntetéshez?

2023. febr. 13. 16:43
 49/78 anonim ***** válasza:
27%
48 A tanártüntetések egyik szervezője. De bájos, ahogy ilyenkor felváltva játszátok a tájékozatlant, a hülyét és a meglepettet:)
2023. febr. 13. 16:49
 50/78 anonim ***** válasza:
94%
#49 és a pedofiliat akarta népszerűsíteni? Amúgy ez csak azt mutatja, hogy a kormány mennyire lerohasztotta az oktatási rendszert. Ahol ilyen tanárok vannak, mert más nincs. Konkrétan a kormány hibája, hogy ennyire nem akar tanárnak menni senki, hogy az ilyen selejteket kell alkalmazni.
2023. febr. 13. 16:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!