Mit szólsz ahhoz, hogy fény derült a tanártüntetések titkos hátterére?
Videóbejegyzésben dicsekedett el vele a Krúdy Gyula Angol-Magyar Két Tanítási nyelvű Általános Iskola LMBTQ- aktivista tanára, hogy egy tizenötéves fiúval tart fenn szexuális kapcsolatot, de szerinte ez teljesen rendben van
Mindenek előtt leszögezném, hogy szerintem beteges, ha egy felnőtt ember kamasszal kezd ki. Kényszerkezelni kellene, és törvénymódosításra lenne szükség, hogy a beleegyezési korhatárt felemeljék 18 évre.
DE. Eddig ezen az oldalon egy csomó olyan pedofil állattal vitatkoztam, akik szerint teljesen normális, ha egy féri 14-15 éves lányokkal szexel, és rájuk izgul. Őket is elítélitek? Én igen. Csak mert ez ellen a javaslatom ellen mindig felháborodás volt, mert hogy a szexuális vágy az természetes. Vagy a pedofilia csak akkor oké, ha vénember izgul a tinilányra?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__1212..
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
A törvény valóban nem bünteti az efebofíliát. Ha annyira zavarja a konzervatívokat, miért nem változtatnak rajta? Vagy csak a fiatalkorúak beleegyezési korhatárát tudták levinni 12-re, mer az erkölcsös?
Persze, mint jóérzésű ember, én sem tartom túl jó dolognak ezt a viszonyt, de mivel törvénybe nem ütközik, a rosszalláson kívül nem tudok mit tenni.
Ugyanakkor... hogy jön ez a pedagógustüntetésekhez?:D Merthát a kérdés erről szól, a cikk viszont kvára nem...
"Nem, a pedofil egy jelző, egy mentális betegség megnevezése, nincs ilyen bűncselekmény a Btk-ban."
A pedofil valóban jelző, de a vadhajtások akkor is hazudik, mert a pedofília a serdülőkor előtti gyerekekhez való vonzódás, amiről itt elvileg nincsen szó.
Ugyanakkor ha azt állítod, hogy a tanár pedofil párkapcsolatban él - amit az oldal nyíltan talán nem tett, de sugallt - akkor viszont bűncselekmény elkövetésével vádolod. A tolvaj is csak egy jelző, de aki tolvaj, az bűncselekményt követ el, ezért tolvajnak nevezni valakit igencsak vádaskodó hangvételű dolog.
Egyébként halkan jegyzem meg, hogy ennek a csávónak az esete csak ráerősít arra, hogy a kormánynak végre elő kéne vennie a pedagógusok követeléseit és teljesíteni azokat.
Ugyanis amíg nem javítanak a pedagógusok helyzetén - és eddig kilátás sincs erre - addig nem lesz megoldva az utánpótlás és munkaerőhiány lesz.
És bizony amíg munkaerőhiány van, addig akármilyen igénytelen, gyatra, erkölcstelen pedagógus a pályán tud maradni, mert nem fogják kirúgni, mert nincs kivel helyettesíteni.
Ha majd a kormány végre rendberakja az oktatást és lesz kit felvenni a helyére, ezt a jószágot is könnyen kirúghatják. De amíg nem, addig marad ő és a hozzá hasonlók.
Ez jó hír, én sem örülnék, ha ilyen ember tanítaná a gyerekem. Nem azért mert meleg, hanem mert kiskorúval van viszonya. Ha a tanár úrnak ugyanilyen fiatal barátnője lenne a is ugyanilyen elítélendő lenne
De mi köze van ennek a tanártüntetéshez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!