Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szólsz ahhoz, hogy fény...

Mit szólsz ahhoz, hogy fény derült a tanártüntetések titkos hátterére?

Figyelt kérdés

Videóbejegyzésben dicsekedett el vele a Krúdy Gyula Angol-Magyar Két Tanítási nyelvű Általános Iskola LMBTQ- aktivista tanára, hogy egy tizenötéves fiúval tart fenn szexuális kapcsolatot, de szerinte ez teljesen rendben van

[link]

2023. febr. 13. 10:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 anonim ***** válasza:
82%
#29 nem, nem az. Nincsenek tanár-diák viszonyra külön törvények.
2023. febr. 13. 11:38
 32/78 anonim ***** válasza:
15%

31. Rádfér még egy kis tanulás. (inkább jó sok)

Tessék, egy kis olvasnivaló a ti szintetekre:

[link]

Menj, beszélgess a bíróval, hogy nem jól tudja a jogszabályokat.

Ijesztő, hogy nektek ez beleférne.

2023. febr. 13. 11:40
 33/78 anonim ***** válasza:
87%

Bede Zsolt projektál mert a tüntető diákokat már meztelenre vetkőztette lelki szemei előtt:

[link]

2023. febr. 13. 11:41
 34/78 anonim ***** válasza:
89%

"Pontosan miért vesztene pert a vadhajtások? Közzétettek egy videót, amit az illető tett fel a netre."

Az illető videóban pontosan azt ecseteli, hogy a gyerek 15 elmúlt, tehát nem minősül pedofíliának, nem törvénysértő. Ezen kívül kitér arra is, hogy nem a diákja, külön figyel arra, hogy ez a hatalmi viszony ne álljon fenn.

A vadhajtások gyakorlatilag bűncselekménnyel vádolja a tanárt, amiért simán perelhető.

2023. febr. 13. 11:46
 35/78 A kérdező kommentje:
34: Nem, a pedofil egy jelző, egy mentális betegség megnevezése, nincs ilyen bűncselekmény a Btk-ban.
2023. febr. 13. 12:00
 36/78 anonim ***** válasza:
100%

#32 kettőnk közül nem én jutottam csak egy alantas fideszes szintig.

Hogyhogy "ballib" 444-et linkelsz? Hát az ellenség!

Amúgy el is olvashatnád amit linkeltél: "Ezen kívül két sértettet szexuális aktusra KÉNYSZERÍTETT, az egyiket egyszer, a másikat huzamosabb időn át." a kényszerítés felnőttek között is bűncselekmény ;)

2023. febr. 13. 12:06
 37/78 anonim ***** válasza:
0%

36 Kettőnk közül én nem jutottam sehova, te viszont ugyanazon a szánalmas mentegető, homár szinten vagy.

Értem én, hogy ilyen tanárbácsiról álmodoztál.

Azért linkeltem pont 444-et, hátha a fajtád felfogja.

2023. febr. 13. 12:09
 38/78 anonim ***** válasza:
100%

#37 így van, te nem jutottál sehova, csak egy ostoba fideszes maradtál. Én nem mentegetek senkit, sem szájer jóskát, sem kaleta gábort, sem völner palit, sem putyint.

Még egyszer bemásolom neked onnan, amit linkeltél: Ezen kívül két sértettet szexuális aktusra KÉNYSZERÍTETT, az egyiket egyszer, a másikat huzamosabb időn át."

A beleegyezési korhatár 14 év. Ha 14 éves volt a diák, és nem volt kényszer, akkor nincs bűncselekmény.

Én is szívesen beleegyeztem volna anno, ha a középsulis ofőm azt mondta volna, hogy tegyem be a sunájába 🤭

Egyébként nem úgy volt hogy ilyeneket nem ír meg a "ballib sorosista" 444? 🤣

2023. febr. 13. 12:17
 39/78 anonim ***** válasza:
0%
38 Érdekes, amikor egy balos csicska, akit jóeséllyel szeretgetett a tanárbácsi másoklat ostobázik...
2023. febr. 13. 12:22
 40/78 anonim ***** válasza:
100%

#38 miért ne ostobáználak, ha az vagy? Nem, én nem vagyok fideszes, gyűlölöm a szélbalos (komcsi) intézkedéseiket.

Értem, akkor egy gyerekkori trauma miatt érzed így! Sajnálom, hogy a tanárbácsi molesztált, de ez nem fogja megoldani! Jelentsd fel, hátha, és keress egy pszicho-terapeutát

2023. febr. 13. 12:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!