Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én vagyok vele úgy, hogy...

Csak én vagyok vele úgy, hogy abszolút nem sajnálom sem a debrecenieket, sem a gödieket?

Figyelt kérdés

Április 3-án döntött a nép. Mindenki ismeri Orbán rendszerét, nincs új a nap alatt. 12 éve ez teljesen rendben van az embereknek. Akkor mire ez a felháborodás? Hisz teremtik a munkahelyeket, igaz, inkább ukránoknak, nepáliaknak, indiaiaknak, indonézeknek, de istenért, na, teremti!!

Nem tudom őket sajnálni 1 percig sem. Remélem, jó szennyezett ott a víz, elvégre nincs aki ellenőrizze. A katvéd csak kirakat. Én még több akksigyárat kívánok magyarországra, sok-sok szennyezéssel, mérgező vízzel, kihalt erdőkkel. Hisz ezt kívánta magának az istenadta magyar nemzet. Az összes többi, normális ország legalább a mi kárunkon, de kizöldül.

2023. febr. 13. 19:57
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
59%

20 - beszélsz hülyeséget!

Debrecen közig. területe közel 450 négyzetkilométer, ebből 152 km² az Erdőspuszták, + 10,92 km² a Nagyerdő - ez majdnem annyi erdős, zöld terület mint egész Győr területe ( 174,6 km²) tokkal-vonóval!

"alig van zöld" - életedben nem voltál ott!

Kevés városnak van annyi zöld területe!

2023. febr. 21. 07:49
 22/22 anonim ***** válasza:
53%
21-es, nagyrésze porsivatag.
2023. febr. 22. 10:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!