Csak én vagyok vele úgy, hogy abszolút nem sajnálom sem a debrecenieket, sem a gödieket?
Április 3-án döntött a nép. Mindenki ismeri Orbán rendszerét, nincs új a nap alatt. 12 éve ez teljesen rendben van az embereknek. Akkor mire ez a felháborodás? Hisz teremtik a munkahelyeket, igaz, inkább ukránoknak, nepáliaknak, indiaiaknak, indonézeknek, de istenért, na, teremti!!
Nem tudom őket sajnálni 1 percig sem. Remélem, jó szennyezett ott a víz, elvégre nincs aki ellenőrizze. A katvéd csak kirakat. Én még több akksigyárat kívánok magyarországra, sok-sok szennyezéssel, mérgező vízzel, kihalt erdőkkel. Hisz ezt kívánta magának az istenadta magyar nemzet. Az összes többi, normális ország legalább a mi kárunkon, de kizöldül.
11
jókat mosolygok mindig, amikor a farhát ezred hápog a riporternek, hogy nem vesz már gyümölcsöt mert akkor nem marad gyóccerre. Vén hülye, így jártál, remélem jó hosszú a sor a vérvételen, de legalább este a főnöke megint bejelenti az emegyen, hogy megmentette mindentől is az országot
Én már senkit nem sajnálok a választás óta, na jó azokat, akik az ellenzékre szavaztak, és tényleg tenni akarnának, de ilyen borzasztóan kevesen vannak.
A magyar nép tavaly megszavazta, hogy egy leszakadó, szétlopott putriban akar élni, ahol lehet fölényeskedni, kifogásokat keresni, mellébeszélni, szidni Amerikától kezdve az LMBTQ-ig mindenkit. Az meg már nem érdekel, hogy visítani kezdenek, mikor már a saját életükre is hatással
"Gödnél sem találtak semmi határértéket meghaladót."
Ott voltál a mintavételnél? Láttad az elemzés eredményeit?
17 - jól beszélsz!
Sokkal többen vannak, akik gyűlölik a Fideszt, mint akik rájuk szavaztak!
Én sem találkoztam itt Debrecenben fidernyák szavazóval - és ez elgondolkodtató!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!