Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én vagyok vele úgy, hogy...

Csak én vagyok vele úgy, hogy abszolút nem sajnálom sem a debrecenieket, sem a gödieket?

Figyelt kérdés

Április 3-án döntött a nép. Mindenki ismeri Orbán rendszerét, nincs új a nap alatt. 12 éve ez teljesen rendben van az embereknek. Akkor mire ez a felháborodás? Hisz teremtik a munkahelyeket, igaz, inkább ukránoknak, nepáliaknak, indiaiaknak, indonézeknek, de istenért, na, teremti!!

Nem tudom őket sajnálni 1 percig sem. Remélem, jó szennyezett ott a víz, elvégre nincs aki ellenőrizze. A katvéd csak kirakat. Én még több akksigyárat kívánok magyarországra, sok-sok szennyezéssel, mérgező vízzel, kihalt erdőkkel. Hisz ezt kívánta magának az istenadta magyar nemzet. Az összes többi, normális ország legalább a mi kárunkon, de kizöldül.

2023. febr. 13. 19:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
76%
Én nem sajnálom a nyugdíjasokat se, akik nem tudják megfizetni a megemelt rezsit és a drága kenyeret. Ahogy nem sajnálom az éhbérért dolgozó tanárokat és ápolókat sem. Elvégre kétharmadot kapott a Fidesz, akkor nyilván sokan szavaztak rájuk a nyugdíjasok, a tanárok és az egészségügyi dolgozók is. Tehát ne panaszkodjanak, ők választották maguknak.
2023. febr. 13. 21:21
 12/22 A kérdező kommentje:

11

jókat mosolygok mindig, amikor a farhát ezred hápog a riporternek, hogy nem vesz már gyümölcsöt mert akkor nem marad gyóccerre. Vén hülye, így jártál, remélem jó hosszú a sor a vérvételen, de legalább este a főnöke megint bejelenti az emegyen, hogy megmentette mindentől is az országot

2023. febr. 13. 21:37
 13/22 anonim ***** válasza:
76%
5)Minden gyár környezetszennyező ès veszèlyes bizonyos fokig.Egyèbkènt az akumlátorgyár közepesen,vannak ennèl sokkal veszèlyesebb gyárak is az országban
2023. febr. 14. 07:46
 14/22 anonim ***** válasza:
73%

Én már senkit nem sajnálok a választás óta, na jó azokat, akik az ellenzékre szavaztak, és tényleg tenni akarnának, de ilyen borzasztóan kevesen vannak.

A magyar nép tavaly megszavazta, hogy egy leszakadó, szétlopott putriban akar élni, ahol lehet fölényeskedni, kifogásokat keresni, mellébeszélni, szidni Amerikától kezdve az LMBTQ-ig mindenkit. Az meg már nem érdekel, hogy visítani kezdenek, mikor már a saját életükre is hatással

2023. febr. 14. 13:42
 15/22 anonim ***** válasza:
71%

"Gödnél sem találtak semmi határértéket meghaladót."

Ott voltál a mintavételnél? Láttad az elemzés eredményeit?

2023. febr. 15. 22:19
 16/22 anonim ***** válasza:
67%
Senki sincs rászorulva a kérdező sajnálatára: érdektelen az véleménye.
2023. febr. 15. 22:47
 17/22 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező, kicsit próbálj már meg gondolkodni mielőtt ilyen drasztikus véleményt formálsz az ország lakosságáról. Igen, Debrecenben is rendre megszavazzák a fideszt de én aki ott élek egyetlen egy ismerőssel se rendelkezek aki rájuk szavazott. Az, hogy van egy véglényszerű, fogalmatlan hatalmas réteg az országban akik rendre hatalomra segítik ezt a maffia kormányt még nem jelenti azt, hogy az egész ország rájuk szavaz. Ha megnézed a szavazati eredményeket az ország nagyobb része nem fidesz szavazó.
2023. febr. 17. 15:18
 18/22 anonim ***** válasza:
80%

17 - jól beszélsz!

Sokkal többen vannak, akik gyűlölik a Fideszt, mint akik rájuk szavaztak!

Én sem találkoztam itt Debrecenben fidernyák szavazóval - és ez elgondolkodtató!

2023. febr. 17. 15:26
 19/22 A kérdező kommentje:
Hagyjuk már ezt a sokkal többen gyűlölik szöveget. 13 éve tejhatalommal egy szűk ámde jó dagadtra hízott réteg uralja az országot. Hol voltak április 3-án azok, akik sokkal többen gyűlölik? Otthon? Mert az is egy állásfoglalás, akkor viszont tessék szépen elnézegetni a gyönyörű akkumulátor üzemeket, hisz néhány száz emberen kívül ez szemmel láthatóan senkit nem zavar.
2023. febr. 17. 17:36
 20/22 anonim ***** válasza:
63%
Én annyiban sajnálom a Debrecenieket hogy egyébként is egy száraz poros koszos város, nem védi semmi, alig van zöld és ilyen hatalmas veszélyes ipari területekkel teszik még élhetetlenebbül veszélyesebbé.
2023. febr. 21. 02:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!