Az ellenzékiek miért nem képesek elfogadni, hogy a magyarok 97%-a elutasítja a szankciókat?
Támogatom a szavazást, a kérdező szerintem is agyhalott.
Azok, akik arról szavaztak, hogy a kérdező agyhalott-e, 100%-ban támogatták az IGEN választ. Az igenek mellett a többi válaszoló nem szavazott, a magyarok többi része pedig nem tartotta elég fontosnak, hogy megkeresse ezt a kérdést a gyakorin, és véleményt nyilvánítson. A magyarok 99.99%-a szerint tehát a kérdező agyhalott. Persze, leírhatod, hogy nem értesz vele egyet, de igazából tudjuk, hogy lelked mélyén te is tudod. Az ellenvélemény leírása csak a hagyományok, meg a gyakoris közösséghez tartozás miatt kell... Megértjük ;)
A valaha volt legnagyobb hazaárulók a fideszesek.
Ember ezt a pénzt mit erre a sza a költenek meg társaikhoz adnák az egészségügynek és színvonalas ellátás lehetne nem halál gyár.
Az eljutott az eszedbe hogy lassan 9 millió magyar se van és az Eu-ban többen élnek?
Majd pont egy cigány ízé fogja megmutatni mi a jólét ja saját magának.
"Nem tudom hol hangzik el a kérdésemben, hogy fontos lenne."
Ezek szerint elismered kutya, hogy számodra sem fontos a magyar emberek véleménye.
Elismered kutya, hogy csak a baloldal lejáratása céljából használod fel a számodra nem fontos véleményt.
"Én is leírtam, figyelmen kívül hagytad."
Nem írtad le kutya. Nem is mernéd leírni kutya. ÉN leírtam neked kutya. Azért sem mered leírni kutya, mert akkor kiderülne, hogy a konzultáció nem "döntés" a véleménykutatás pedig nem konzultáció kutya.
"Már hogyne lett volna benne: Igen vs Nem. "
Leírom még egyszer kutya. Bár agyhalottként nem fogod érteni. A véleménykutatás nem döntés kutya.
"lassan 9 millió magyar se van"
Gyurcsány azt mondta el lehet menni. Orbán meg elintézte, hogy el is menjen innen minden épeszű ember.
Mivel a nemzeti inzultációnak semmilyen jogi következménye sincs, ezért érdemes azt annyira komolyan is venni.
És a kurmány pontosan ennyire is veszi komolyan. Teleszórta az országot (a mi pénzünkön) az embereket hergelő plakátokkal, egyéb dolgot viszont nem csinál, sőt a szankciókat ugyanúgy elfogadja, nem kezdeményezi egyiknek sem a felfüggesztését. A fidess őrültek meg tapsolnak a semmihez...
„Azok, akik arról szavaztak, hogy a kérdező agyhalott-e, 100%-ban támogatták az IGEN választ.”
Ahogy elnézem azok a kommentek, amelyek az én agyhalottságomról szólnak eléggé le vannak pontozva, szóval a 100%-os támogatottság már itt bukik…
“Az igenek mellett a többi válaszoló nem szavazott, a magyarok többi része pedig nem tartotta elég fontosnak, hogy megkeresse ezt a kérdést a gyakorin”
Egyrészt, nincs is ilyen kérdés.
Másrészt, hogyan keresel meg egy olyan kérdést, aminek a létezéséról sem tudsz?
Előbb csinálj róla kérdést, és csinálj egy olyan hírverést, ami által eljut az emberek 90+%-ához és akkor talán releváns az eredmény.
“Persze, leírhatod, hogy nem értesz vele egyet, de igazából tudjuk, hogy lelked mélyén te is tudod.”
Te tudod, hogy miért butaság az egész, amit leírtál, hisz egyszer már levezettem, én feltételezem rólad, hogy megy annyira az értő olvasás, hogy felfogd.
“Ezek szerint elismered kutya, hogy számodra sem fontos a magyar emberek véleménye.”
Nem, ebben semm elismerés nincs még mindig, ez egy tény megállapítás; nem tudom hol hangzik el a kérdésemben, hogy fontos lenne. Mutasd már meg.
„Elismered kutya, hogy csak a baloldal lejáratása céljából használod fel a számodra nem fontos véleményt.”
Mi köze ennek a baloldalhoz? Miért érzed úgy, hogy ezzel le lett járatva a baloldal?
“Nem írtad le kutya. Nem is mernéd leírni kutya.”
Dehogynem, leírtam. Segítek, leírom megint. Döntés szó jelentése: Lehetőségek közötti választás.
“mert akkor kiderülne, hogy a konzultáció nem döntés"
A konzultációban nem csak egy válaszlehetőség volt megadva a kérdésekre, szóval lehett több lehetőség között választani, szóval megvolt a döntési lehetőség.
“a véleménykutatás pedig nem konzultáció kutya.”
Konzultáció: tanács- és VÉLEMÉNYKÉRÉS és adás. Szóval de, a konzultáció véleménykutatás.
“Leírom még egyszer kutya. Bár agyhalottként nem fogod érteni. A véleménykutatás nem döntés kutya.”
Még leírnod sem sikerült még egyszer azt, ami korábban leírtál.
“Gyurcsány azt mondta el lehet menni. Orbán meg elintézte, hogy el is menjen innen minden épeszű ember.”
A térségünkben Magyarországon az egyik legalcsonyabb a kivándorlók aránya.
Továbbra sem világos, hogy mire alapozod ezt a kijelentést, szerintem te magad sem tudod.
Azt, hogy honnan ismered a magyarok véleményét ebben a kérdésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!