Az ellenzékiek miért nem képesek elfogadni, hogy a magyarok 97%-a elutasítja a szankciókat?
@8 Te irtad:
"a magyarok 97%-a elutasítja a szankciókat"
"Tehát az 1,4 millión felüli több millió kitöltésre jogosult állampolgár felhatalmazta a kitöltőket, hogy döntsenek a kérdésről."
Az ugye megvan, hogy a "konzultáció" nem "döntés"?
Konzultáció fogalma:
Szakértői vélemény kérése, amikor az egyik fél egy másik félhez, általában az ügyben szakértő személyhez fordul tanácsért, véleményért
Na már most az átlag nem szakértő, másrészt a konzultáció vélemény és nem döntés. De hát ezt Fideszesnek hiába magyarázom.
Nem töltöttem ki, mert úgy voltam vele, hogy töltse ki, akit érdekel.
Nem megszavazta, hanem nem vétózott.
Igen. És? Már írtam, ők lemondtak a döntési jogukról ez ügyben, rábízták a kitöltőkre a kérdést, így az ő szavazatuk automatikusan a kitöltőkével egyezik meg.
A konzultáció kifejezés jelentése valamilyen vélemény, tanács kérése egy szakértőtől, illetve szakemberek közötti megbeszélés, de a hétköznapok során használják egyszerű megbeszélés értelemben is.
Nem szavazta meg, nem vétózott, illetve mentességet harcolt ki bizonyos pontok alól.
"Nem megszavazta, hanem nem vétózott."
Ha nem szavazta meg, akkor hogy kerult a szankciora az alairasa?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!