Az ellenzékiek miért nem képesek elfogadni, hogy a magyarok 97%-a elutasítja a szankciókat?
#30 Ja jó értem.
Magyarul szerinted fontos volt 10 milliárd Forintnyi közpénzt elkölteni egy általad döntésnek titulált kérdőívre, ami valójában nem volt döntés, maximum vélemény nyilvánítás.
De az is feleslegesen, hiszen véleménytől függetlenül kormányunk megszavazta akarom mondani aláírta és elfogadta azt amiről a magyar emberek úgy döntöttek, hogy el kell utasítani.
Nincs több kérdésem, te tényleg végképp agyhalott vagy.
"Magyarul szerinted fontos volt 10 milliárd Forintnyi közpénzt elkölteni..."
Nem írtam sehol, hogy fontos volt, ne szalmabábozz.
"egy általad döntésnek titulált kérdőívre, ami valójában nem volt döntés, maximum vélemény nyilvánítás."
Döntés. A döntés szó jelentése: lehetőségek között választás. Az volt a nemzeti konzultáció? Igen, tehát döntöttek.
"De az is feleslegesen, hiszen véleménytől függetlenül kormányunk megszavazta akarom mondani aláírta és elfogadta azt amiről a magyar emberek úgy döntöttek, hogy el kell utasítani."
Sajnos a magyar emberek szava az Európai Parlamentben ennyit ér. Soha nem volt arról szó, hogy a konzultációnak szavazatértéke van az EP-ben, inkább csak jelképes.
"Nem írtam sehol, hogy fontos volt, ne szalmabábozz."
De, tulajdonképpen a kérdéseddel pontosan ezt írtad kutya.
Hiszen fontosként tartod megjegyezni a magyar emberek álláspontját valamiben, amire a magyar emberek álláspontját képviselő kormány nem a magyar emberek álláspontját továbbította kutya.
"Az volt a nemzeti konzultáció? Igen, tehát döntöttek."
Leírnám még egyszer a KONZULTÁCIÓ FOGALMÁT és azt is, hogy ebben miért nem volt sehol DÖNTÉS. De úgysem értenéd kutya.
"Sajnos a magyar emberek szava az Európai Parlamentben ennyit ér."
Nyilván ha a kormányod semmibe veszi a magyar emberek akaratát kutya, akkor a magyar emberek szava semmit sem fog érni kutya.
#36-#37
"De, tulajdonképpen a kérdéseddel pontosan ezt írtad kutya."
Nem tudom hol hangzik el a kérdésemben, hogy fontos lenne.
Megmutatnád?
"Hiszen fontosként tartod megjegyezni a magyar emberek álláspontját valamiben..."
Nem tartom különösebben fontosnak, nekem ugyanúgy jó estém lett volna, ha nem írom ki ezt a kérdést.
"Leírnám még egyszer a KONZULTÁCIÓ FOGALMÁT"
Én is leírtam, figyelmen kívül hagytad.
"és azt is, hogy ebben miért nem volt sehol DÖNTÉS.
Már hogyne lett volna benne: Igen vs Nem. A kettő szerintem eléggé különbözik. Ha te nem tudsz különbséget tenni a kettő között vizsgáltasd ki magad, vagy menj elvonóra.
"Nyilván ha a kormányod semmibe veszi a magyar emberek akaratát kutya"
A kormány fontosnak tartja a magyar emberek akaratát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!